Home / Social / Aproape 1.600 de mureşeni, la Bursa locurilor de muncă

Aproape 1.600 de mureşeni, la Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş a organizat vineri, 7 aprilie, în Târgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş şi Sovata, Bursa generală a locurilor de muncă. Pentru participare la bursa au fost contactaţi 1.200 de angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă şi au participat 91, din care 32 la Târgu-Mureş, 17 la Reghin, 15 la Sighişoara, 13 la Târnăveni, 10 la Luduș și 4 la Sovata.

Oferta angajatorilor a fost de 1.158 locuri de muncă, în următoarele meserii: lucrător comercial, ospătar, șofer tir, bucătar, lucrător în alimentație publică, confecționer asamblor articole textile, muncitor cablaje, turnător produse ceramice, operator CNC, muncitor necalificat, muncitor necalificat la montarea și asamblarea pieselor, supraveghetor hotel, iar pentru persoane cu studii superioare: inginer producție, inginer proiectare, inginer topograf, manager vânzări, economist, subinginer automatizari, specialist resusrse umane, administrator hotel, psiholog.

„La bursă au participat 1.590 persoane, din care 529 de șomeri au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă. 64 persoane au fost angajate pe loc, dintre acestea 9 fiind persoane cu studii superioare”, a precizat Gheorghe Ştef, director executiv al AJOFM Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Acoperiș în flăcări la Albești

Pompieri militari din cadrul Detașamentului Sighișoara intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperișul …