Criza fetelor de la ASA duce la pierderea podiumului Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Criza fetelor de la ASA duce la pierderea podiumului

În etapa a XIII-a a Superligii feminine de fotbal, ASA Târgu-Mureș a disputat duminică partida din deplasare la campioana en-titre și lidera neînvinsă a campionatului Olimpia Cluj cu scorul de 3-0.

Acest scor a fost înregistrat în minutul 38 al primei reprize, dar partida s-a încheiat în acel minut deoarece echipa mureșeană a rămas în doar 7 jucătoare. Ținând cont de faptul că echipa clujeană are maximum de puncte și a primit doar 4 goluri în 12 etape, înscriind 100, iar mureșencele abia puteau alinia o echipă completă, scorul întâlnirii era de așteptat să fie unul fluviu. Antrenorul Seches Carol a încheiat și întâlnirea din etapa precedentă cu Real Craiova cu două jucătoare mai puțin, din cauza accidentărilor, fără nicio rezervă, dar a învins cu 2-0. De această dată a avut doar nouă jucătoare cu care a început partida, dar portarul Drăguș s-a accidentat după ce s-a lovit de bară în minutul 7 și locul ei a fost luat de o jucătoare de câmp. Gazdele au înscris un gol din 11 metri în aceste condiții, iar în minutul 37, la scorul de 3-0 pentru Olimpia, Alina Boroș s-a accidentat și ea și partida nu a mai putut continua. Așadar rezultatul va fi omologat cu același scor, chiar dacă la „masa verde”, diferența constând în faptul că nu se va dicta și o penalizare ca în cazul unei neprezentări.

În urma acestei înfrâgeri, mureșencele coboară de pe podium pe locul 4, fiind depășite cu un punct de către formația Navobi Iași. Șansele de a participa în turneul play-off sunt reale, însă problema lotului este una foarte gravă. În următoarea etapă mureșencele vor înâlni duminică, 23 aprilie, pe teren propriu, a doua clasată, CFR Timișoara, dar înaintea acestui joc vor mai avea de susținut în 18 aprilie restanța din prima etapă a returului, în deplasare, la Vasas Odorheiu Secuiesc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE