O nouă evoluție conformă cu locul în clasament pentru ASA FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

O nouă evoluție conformă cu locul în clasament pentru ASA

În etapa a V-a a turneului play-out al Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut sâmbătă în deplasare cu scorul de 2-1 (1-0) cu FC Voluntari. Este a treia înfrângere a mureșenilor în tot atâtea partide din play-out disputate în deplasare și ASA rămâne pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 10 puncte, la 7 puncte de ultimul loc care asigură rămânerea în Liga I. Acesta este ocupat de ACS Poli Timișoara, viitoarea adversară a mureșenilor, sâmbătă, 15 aprilie, ora 15.30. În meciul de la Voluntari au înscris Adrian Bălan (min. 12) și Căpățână (min 51) pentru gazde, respectiv Nicolas Gorobsov (min. 66, din 11 metri). ASA a practicat un joc modest în prima repriză, controlată autoritar de către gazde. Ilfovenii au deschis repede scorul, la o fază în care apărarea mureșenilor a fost din nou depășită cu ușurință. Cernat a trimis peste apărare, Popadiuc a deviat spre Bălan, acesta a preluat nemarcat și l-a învins cu o execuție rapidă pe Pap. Până la pauză ASA nu a reușit să lege vreo acțiune cursivă care să pună în pericol poarta ilfovenilor. Singura fază din care putea să iasă ceva a fost o minge trimisă spre poartă de Emil Dică, la care Ciolacu a încercat să devieze, dar mingea a ajuns în brațele lui Balauru. Gazdele au avut în schimb câteva situații din care puteau majora scorul, dar Pap a fost salvat o dată de bară, apoi a intervenit la un șut al lui Cernat și la pauză avantajul avea să rămână de un singur gol.

 

Dominarea fără finalizare nu aduce goluri

Mureșenii au ieșit mult mai hotărâți de la vestiare și au avut o posesie mult mai bună în partea a doua a întâlnirii. S-a descoperit însă în apărarea care și în alte condiții este deseori depășită ușor. Așa s-a petrecut și în minutul 51, când același Cernat a pasat decisiv pentru Căpățână, după ce a slalomat prin careul advers, iar atacantul ilfovenilor a trimis la colț. FC Voluntari s-a retras în apărare și a mai avut câteva contraatacuri tăioase, dar ratările s-au răzbunat. În minutul 65, Ciolacu este faultat din spate de același Căpățână, chiar sub ochii centralului, care acordă penalty. Fază confuză. Cel care primise lovitura de pedeapsă, Ciolacu a cedat cu greu, la insistența căpitanului Marius Constantin mingea lui Gorobsov pentru a executa penalty-ul. Cu doar cinci minute înainte s-a mai petrecut o fază oarecum curioasă. În minutul 59, ASA a beneficiat de o lovitură liberă de la 35 metri, iar căpitanul de până în acel minut și specialistul la asemenea lovituri, Gabi Mureșean se pregătea să execute, dar în acel moment a fost înlocuit. Până la final ambele echipe și-au mai creat câteva situații bune, dar tabela a rămas neschimbată. ASA a avut mai mult posesia, dar aceleași greșeli individuale au făcut să nu găsească soluții pentru a pune în real pericol poarta, iar în apărare au fost multe situații în care s-a intervenit la disperare.

Formații:

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Hrvoje, Cazan, Acsinte, Lazăr, Novac, Căpățână (67 Ivanovici), Cernat, Popadiuc (90+1 Tăbăcariu), Ad. Bălan (75 Marinescu)
ASA: Pap – Velayos (70 Ferfelea), Rougkalas, M. Constantin, Sin, Gorobsov, G. Mureșan (60 Candrea), Nicoliță, Dică (46 Petra), C. Rus, Ciolacu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE