Loránd Kalas, autorul cărții „Devino liderul propriei vieţi”, la Ziua Internațională a Romilor Cultură
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 602 Vizualizări

Loránd Kalas, autorul cărții „Devino liderul propriei vieţi”, la Ziua Internațională a Romilor

Unul dintre tinerii premiați în cadrul festivității organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor în Târgu Mureș de Partida Romilor Pro-Europa, Regiunea Centru, a fost Loránd Kalas, din Reghin, student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, instructor de karate kyokushinkai și autorul cărţii „Devino liderul propriei vieţi”.

O carte despre cele mai importante lucruri cu care se confruntă un om

„Devino liderul propriei vieţi” este o carte de dezvoltare personală, psihologică și cuprinde anumite elemente mentale și sufletești cu ajutorul cărora un om poate să-și atingă obictivele pe care le are atât în viața profesională, cât și în cea personală. Am vorbit despre lucruri cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, cum ar fi încrederea în sine, despre care am un capitol separat. Fiecare un vrea să facă aumite lucruri, însă ne lipsește încrederea în noi. În carte am inclus modalități prin care un om poate să-și crească stima de sine, astfel încât să acționeze pentru a-și împlini visurile. Mai sunt capitole despre dorințe, despre personalitate, despre familie, despre relașii, chiar și despre bani. Am inclus cele mai importante lucruri cu care se confruntă un om”, mi-a spus Loránd Kalas.

A fost motivat să scrie cartea de experiențe din viața personală. „Au fost anumite greutăți pe care le-am întâmpinat și unele situații în care m-am băgat și nu mai știam cum să ies, dar datorită psihologiei și datorită faptului că am citit foarte mult am reușit ca să devin independent și fericit cu ceea ce fac”, mi-a explicat Loránd Kalas.

L-am întrebat care sunt cățile lui preferate. Și mi-a spus că „sunt două volume apărute anul acesta, cele două cărți „Alfa” de Pera Novacovici: „Bătălia cu demonii interiori” , în care ni se explică demonii interiori cu care ne confruntăm și a doua în care suntem învățați cum să ne vindecăm și să ne găsim pe noi înșine”, care se numește „Printre greutăți spre stele”. Pe Loránd Kalas îl găsiți pe facebook și pe pagina de internet http://lorand.visual-fix.com/.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE