Home / Cultură / Loránd Kalas, autorul cărții „Devino liderul propriei vieţi”, la Ziua Internațională a Romilor

Loránd Kalas, autorul cărții „Devino liderul propriei vieţi”, la Ziua Internațională a Romilor

Distribuie

Unul dintre tinerii premiați în cadrul festivității organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor în Târgu Mureș de Partida Romilor Pro-Europa, Regiunea Centru, a fost Loránd Kalas, din Reghin, student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, instructor de karate kyokushinkai și autorul cărţii „Devino liderul propriei vieţi”.

O carte despre cele mai importante lucruri cu care se confruntă un om

„Devino liderul propriei vieţi” este o carte de dezvoltare personală, psihologică și cuprinde anumite elemente mentale și sufletești cu ajutorul cărora un om poate să-și atingă obictivele pe care le are atât în viața profesională, cât și în cea personală. Am vorbit despre lucruri cu care ne confruntăm fiecare dintre noi, cum ar fi încrederea în sine, despre care am un capitol separat. Fiecare un vrea să facă aumite lucruri, însă ne lipsește încrederea în noi. În carte am inclus modalități prin care un om poate să-și crească stima de sine, astfel încât să acționeze pentru a-și împlini visurile. Mai sunt capitole despre dorințe, despre personalitate, despre familie, despre relașii, chiar și despre bani. Am inclus cele mai importante lucruri cu care se confruntă un om”, mi-a spus Loránd Kalas.

A fost motivat să scrie cartea de experiențe din viața personală. „Au fost anumite greutăți pe care le-am întâmpinat și unele situații în care m-am băgat și nu mai știam cum să ies, dar datorită psihologiei și datorită faptului că am citit foarte mult am reușit ca să devin independent și fericit cu ceea ce fac”, mi-a explicat Loránd Kalas.

L-am întrebat care sunt cățile lui preferate. Și mi-a spus că „sunt două volume apărute anul acesta, cele două cărți „Alfa” de Pera Novacovici: „Bătălia cu demonii interiori” , în care ni se explică demonii interiori cu care ne confruntăm și a doua în care suntem învățați cum să ne vindecăm și să ne găsim pe noi înșine”, care se numește „Printre greutăți spre stele”. Pe Loránd Kalas îl găsiți pe facebook și pe pagina de internet http://lorand.visual-fix.com/.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

”Moş Crăciun nu are burtă“, expoziție la Teatrul Național Târgu Mureș

Distribuie Teatrul Naţional Târgu Mureş şi Fundaţia Transilvană Alpha organizează miercuri, 6 decembrie, de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.