Peste 170.000 de lei amenzi, în week-endul Floriilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Peste 170.000 de lei amenzi, în week-endul Floriilor

 

650 de sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare de aproape 177.000 de lei și reținerea a 42 de permise de conducere, într-un singur sfârșit de săptămână.

În week-endul Floriilor, poliţiştii mureşeni au fost la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Astfel, pe lângă activitățile desfășurate în mod curent, au fost organizate 52 de acțiuni și controale, în urma cărora polițiștii au aplicat 657 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 176.855 de lei, dintre care 98 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, și alte 21 pentru încălcarea legii privind protejarea populației împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Polițiștii au acționat pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure, prezenţa activă a echipajelor de poliție făcând ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite.

Șoferi indisciplinați

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 524 de sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 147.165 de lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate pentru nerespectarea legislației rutiere, 13 au fost pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 212 pentru viteză excesivă, iar 299 pentru alte abateri la regulile de circulație. De asemenea, polițiștii au reținut 42 de permise de conducere, dintre care 11 pentru consum de alcool, 10 pentru viteză şi 21 pentru alte abateri.

Și în Săptămâna Mare, polițiștii continuă să acționeze pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel ca sărbătorile Pascale să fie mai sigure. În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE