Un argint și 3 medalii de bronz pentru canotori Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 421 Vizualizări

Un argint și 3 medalii de bronz pentru canotori

Canotorii Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș au cucerit patru medalii în cadrul Campionatului Național de fond disputat la sfârșitul săptămânii pe canalul Bega din Timișoara. La prima întrecere pe apă din acest an, a doua din calendarul Federației Române de Canotaj, după Campionatul Național pe ergometru, disputat în urmă cu o lună la Târgu-Mureș, au participat peste 100 echipaje de la aproape 20 cluburi din toată ţara. Elevii antrenoarei Claudia Balint au urcat o dată pe treapta a doua a podiumului și de trei ori pe a treia. Medalia de argint a câștigat-o componentul lotului național Constantin Cristian Hîrgău, care a încheiat pe locul al doilea proba de simplu seniori, fiind devansat de componentul CSM Timișoara, Alexandru Danciu.

Două dintre medaliile de bronz au fost obținute de echipajul masculin de 4 rame cu cârmaci, în componența Paul Covrig, Andrei Oltean, Rad Dorin, Faluvégi Szilárd, cu Vlad Barta drept cârmaci, echipaj care s-a clasat pe treapta a treia atât la seniori, cât și în cursa juniorilor. A treia medalie de bronz a fost obținută în proba de simplu juniori, tot printr-un component al acestui echipaj, Paul Covrig, acesta devenind astfel triplu medaliat.
Chiar dacă nu au cucerit medalii, evoluții bune au avut și Viorel Incănzan, sosit al patrulea în proba de simplu a seniorilor, în timp ce echipajul feminin de dublu junioare alcătuit din Ancuța Ungurean și Alexandra Gorea s-a clasat pe locul 5.

Rezultatele canotorilor mureșeni au fost chiar peste așteptările antrenoarei Claudia Balint. „Sunt foarte mulţumită de felul cum s-au prezentat sportivii noștri la această primă competiţie pe apă din acest an. Recunosc faptul că mă așteptam la două medalii, adică două au fost să spunem „planificate”, dar noi am obținut patru, deci peste așteptări”, a spus antrenoarea mureșenilor Claudia Laura Balint.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE