Home / Administratie / Jandarmii, la datorie şi de Paşte

Jandarmii, la datorie şi de Paşte

Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureş vor fi prezenți la datorie sâmbătă, 15 aprilie, cu prilejul manifestărilor religioase prilejuite de cea mai mare sărbătorea creștină: Învierea Domnului. Astfel, peste 35 de jandarmi vor executa misiuni, în zona a şase lăcaşe de cult din județul Mureș, respectiv în municipiul Târgu-Mureș, localitatea Dumbrăvioara și la mănăstirea Recea, dar și la mănăstirea Dumbrava din județul Alba.

Jandarmeria Mobilă Mureş, prin vocea purtătorului de cuvânt lt. Adina Chiş, recomandă participanților la manifestările religioase: să manifeste răbdare, calm și înțelegere și să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natura, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul celui mai apropiat echipaj de jandarmi, să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare, care pot atrage atenția, să anunțe la numarul unic de urgență 112, orice incident sau orice altă problema legată de ordinea și liniștea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reactualizare de PUG în Chețani

Primaria comunei Chețani, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra disponibilizării Proiectului de plan …