Home / Invatamant / Rolul educației în dezvoltarea identității culturale a elevilor

Rolul educației în dezvoltarea identității culturale a elevilor

Distribuie

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș organizează Conferința națională cu participare internațională „Rolul educaţiei în dezvoltarea identităţii culturale a elevilor”. Lucrările conferinței se vor desfășura în Palatul Culturii din Târgu-Mureș în 6 mai.

Conferința este deschisă publicului larg

„Scopul conferinței este realizarea unui schimb de bune practici între toți actorii participanți la educația de masă și cea incluzivă, susţinerea şi creşterea calităţii asistenţei psihopedagogice precum şi promovarea valorilor educaţionale şi culturale la nivelul comunităţii educaţionale mureșene. Conferința este deschisă publicului larg interesat de educație și cultură și în special cadrelor didactice și didactice auxiliare din învățământul de masă (profesori, învățători, educatori, profesori consilieri, profesori logopezi, mediatori școlari, asistenți sociali etc.), dar și cadrelor didactice și didactice auxiliare din cadrul centrelor de educație incluzivă”, precizează Porkoláb Annamária, directorul CJRAE Mureș, în invitația publicată pe site-ul instituției.

Înscrierea la conferinţă presupune achitarea unei taxe de participare. Pentru cei care vor să susțină o lucrare taxa este de 75 de lei, iar pentru cei care doresc doar să participe la eveniment taxa este de 50 de lei. Taxa de participare se poate achita la deschis la BCR – Sucursala Mureş Central, în contul Asociaţiei K’ARTE: RO60RNCB0193100643190001 – cu menţiunea taxă conferinţă 2017. Documentul de confirmare a plăţii va fi trimis la adresa de e-mail conferintacjrae@gmail.com, potrivit ultimei actualizări de pe site-ul CJRAE Mureș, referitoare la conferință, termenul de înscriere este 12 aprilie pentru cei cu lucrare și 30 aprilie pentru participanții fără lucrare. Mai multe informații despre conferință puteți afla de pe site-ul www.cjraems.ro, unde, de asemenea, veți găsi și programul evenimentului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dezbatere despre turism, la Biblioteca Județeană Mureș

Distribuie Sala documentară a Bibliotecii Județene Mureș a găzduit miercuri, 23 noiembrie, cu ocazia Zilelor …