VIDEO: Suspecţi din Sânpaul, reţinuţi pentru furtul unui seif cu bani Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 437 Vizualizări

VIDEO: Suspecţi din Sânpaul, reţinuţi pentru furtul unui seif cu bani

Polițiștii din Mureș au efectuat luni, 10 aprilie, nouă percheziţii la locuinţele unor persoane din Târgu-Mureş şi Sânpaul bănuite că ar fi sustras un seif cu 40.000 de lei dintr-un club din Târgu-Mureş. Doi bărbați au fost reținuți pentru furt calificat.

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 19/20 martie 2017, trei bărbați cu vârste cuprinse între de 19 şi 20 de ani, toţi din comuna Sânpaul, ar fi pătruns în interiorul unui club din Târgu-Mureş, prin spargerea geamului şi a uşii de acces, de unde ar fi sustras un seif în care ar fi fost 40.000 de lei.

„În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum şi bunuri care ar fi fost cumpărate cu banii proveniţi din comiterea faptei: un ATV, un televizor, săbii, topoare, haine și articole vestimentare. De asemenea, au fost indisponibilizați și 4.500 de lei. Faţă de doi dintre cei în cauză s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanței, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş.

„La acţiune au participat și poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic, ai Secţiei de Poliţie Rurală Ungheni și luptători ai Serviciul pentru acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum și jandarmi.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale”, se mai menţionează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE