Home / Slider / Voleibalistele înving și își mențin locul după meciul cu Unic

Voleibalistele înving și își mențin locul după meciul cu Unic

Distribuie

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a obținut miercuri victoria la Piatra Neamț, 3-1 cu formația locală VC Unic LPS. Partida din cadrul etapei a VIII-a, faza a doua a Diviziei A1 s-a încheiat cu scorul de 26-28, 21-25, 25-22, 24-26 la seturi și mureșencele s-au distanțat la 5 puncte înaintea ultimelor două etape. Întâlnirea a fost una decisivă pentru ocuparea locurilor 2 și 3 din grupa pentru locurile 7-12, mai exact locurile 8 și 9, deoarece ieșencele de la Penicilina, care ocupă locul 7, aveau cu 5 puncte mai mult decât mureșencele și au avut în această etapă o sarcină ușoară pe terenul ultimei clasate, SCMU Craiova. Miza întâlnirii era dealtfel mai degrabă una pentru orgoliul celor două echipe rivale.

Primul set a fost deosebit de echilibrat, cu ambele echipe aflate cu schimbul la conducere. Nemțencele au avut 8-6 la primul time-out, s-au despins la trei puncte, dar mureșencele au egalat la 14 și au condus la limită la al doilea timp tehnic. Gazdele au fost foarte aporape de victorie în primul set, dar Mecicina a revenit de la 19-23 și a câștigat în prelungiri, 26-28 după 30 de minute. Mureșencele au condus în al doilea cu 1-0, 3-2 și 6-5, dar niciuna din echipe nu s-a detașat la două puncte. La primul timp tehnic era 8-7 pentru Unic, care s-a desprins după 8-8 la 12-8. Mureșencele au revenit și au egalat din nou la 14, după care au preluat conducerea, reușind chiar desprinderea la 19-15, apoi la 21-16. După un time-out, gazdele s-au apropiat la 21-19. A urmat time-outul mureșencelor, care au rezistat și au fructificat prima minge de set, după alte 26 de minute.

Seturi disputate pentru palmares și orgolii

Cele două puncte avute avantaj înaintea partidei nu mai puteau fi recuperate de mențence. Mureșencele aveau asigurat cu cele două seturi câștigate deja un punct, iar Unic mai putea dobândi doar două. Astfel, locul în clasament era deja asigurat, dar jocul trebuia să continue. Era de așteptat o cădere a gazdelor, sau o relaxare a mureșencelor, dar nu s-a petrecut așa. Unic a pornit cu 2-0, după care jocul a continuat cu câte un punct alternativ, cu un nou 8-6 la primul timp tehnic. Mureșencele au reușit egalarea la 9, au preluat apoi conducerea și s-au desprins la 13-10. A urmat o nouă revenire a gazdelor, care s-au desprins și ele la patru puncte (20-16). Dorința mureșencelor de a încheia jocul a dus scorul la 21-20 pentru gazde, care au rezistat totuși, câștigând setul la 22. În actul patru CSU Medicina a fost cea care a început cu 2-0, dar jocul a continuat în aceeași notă de echilibru. A fost 6-8 la primul timp tehnic, apoi 6-9, 10-9, 10-11, 15-12, ca pentru o imagine de ansamblu despre desfășurarea întâlnirii. Unic a condus la al doilea time-out cu 16-14 și s-a desprins la 23-19. La fel ca și în primul set, de la același scor CSU Medicina a egalat la 23, a avut prima minge de meci și a fructificat-o pe a doua, obținând 3 puncte.

CSU Medicina a evoluat în formula: Iancu, Buterez, Pucarevic, Varga, Dobriceanu, Klaric, Rancz-libero, Petra, Cauc, Teianu, Babaș, Arniceru, Rusu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

PROPUNERE. Consiliu Comunitar Consultativ în Ungheni

Distribuie Primarul orașului Ungheni, Victor Prodan, a inițiat, în data de 26 martie, un proiect …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.