Home / Sanatate / Program de supervizare în psihologie clinică, la Târgu-Mureș

Program de supervizare în psihologie clinică, la Târgu-Mureș

Distribuie

Cabinetul Individual de Psihologie Cosmin Octavian Popa din Târgu-Mureș organizează, în perioada următoare, un program de supervizare în psihologie clinică pentru psihologii cu drept de liberă practică în supervizare şi care doresc să-şi obţină dreptul de liberă practică autonom.

„Formarea va cuprinde un număr de 50 de ore de supervizare, având următoarea structură generală: înţelegerea psihopatologiei din perspectiva Manualului de Diagnostic şi Statistică a Tulburărilor Mintale, ediţia a 5-a (DSM-5); corelarea probelor psihologice cu elemente de psihodiagnostic clinic; evaluarea psihodiagnostică clinică; intervențiile terapeutice cognitiv-comportamentale în mediu clinic. Fundamente; managementul de caz clinic, incidentele critice și aspecte etice;
prezentarea de cazuri clinice; supervizarea cazurilor clinice Practicarea psihologie clinice bazate pe dovezi ştiinţifice (evidence-based practice), prezentarea unei cazuistici clinice reale cu aplicaţii practice, precum şi ,,up-to-date-urile” legate de noile metode şi tehnici existente în psihologia clinică internaţională, reprezintă un deziderat pe care ne propunem să-l atingem în cazul acestui program de supervizare. Un alt aspect important în cadrul acestei supervizări este legat de aplicaţiile practice, acestea fiind folosite cu preponderenţă pe durata întregului proces de supervizare”, a precizat lector univ. dr. Cosmin Popa, psiholog clinician specialist, psihoterapeut autonom în CBT și supervizor în psihologie clinică.

Din momentul constituirii grupului de supervizare, întâlnirile vor avea loc o dată pe săptămână, fiecare modul având o durată de circa patru ore. Programul detaliat va fi discutat şi convenit la începutul supervizării.
Informaţii suplimentare și înscrieri la numărul de telefon: 0745-092.686 sau la adresa de e-mail: cosmin_popa24@yahoo.com.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ministrul Sănătății dezminte intenția de taxare dublă a pacienților din România

Distribuie Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat luni, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, …