Sărbători fericite din Brazilia, de la Carlao Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 246 Vizualizări

Sărbători fericite din Brazilia, de la Carlao

Cea mai titrată echipă din futsalul din România, City’us Târgu-Mureș se află în fața celui mai slab sezon de la promovarea în Liga I. Cu 6 titluri de campioană a României, de 7 ori câștigătoare a Cupei României și o Supercupă (edițiile în care au reușit eventul nu s-a disputat Supercupa), formația mureșeană este pe punctul de a nu disputa în acest an nicio finală, așadar primul an fără niciun trofeu adăugat în vitrina clubului din 2008 încoace. Ca și la celelalte discipline ale sportului mureșean, principalul motiv este lipsa sprijinului financiar. Din această cauză cei mai valoroși sportivi și-au ales alt drum. Printre aceștia se află și portarul de futsal brazilian Carlos Alberto Ferreira, Carlao pe numele său „de scenă”. Acesta a participat alături de echipa mureșeană la cucerirea majorității trofeelor și a fost pe punctul de a obține cetățenia română pentru a evolua în reprezentativa „tricoloră”. Birocrația și lipsa de interes a celor de care depindea acest lucru, la care s-au adăugat problemele amintite, au făcut ca echipa mureșeană să renunțe la serviciile sale și l-a determinat pe Carlao să plece acasă. Soția sa i-a dăruit în ultimele zile ale sezonului competițional trecut, în care mureșenii cucereau un nou titlu, un fiu, și brazilianul a părăsit orașul pe care l-a îndrăgit și în care era îndrăgit. Păstrând legătura cu el, Carlao și-a exprimat regretul despărțirii de oraș și de futsal, urând tuturor prietenilor și suporterilor sărbători fericite.

Rep.: Ai renunțat la futsal, sau ai luat doar o pauză din alte motive?

Carlao: Nu sunt alte motive deocamdată, sunt bine, dar acuma viața mea este dedicată micuțului meu. Familia e bine și e bine că putem să fim împreună, să vedem cum crește copilul nostru, un băiat minunat, care acum are 9 luni. Este ceva nou pentru noi, pentru că e primul copil, dar ne descurcăm foarte bine. Cu fotbalul m-am oprit deocamdată, vreau să-mi dedic timpul familiei, așa că nu mai joc, deocamdată.

Rep.: Nici nu ai avut oferte?

Carlao: Am avut câteva oferte, două chiar din România, dar am refuzat, în acest moment familia are prioritate în viața mea.

Rep.: Cu ce amintiri ai rămas de la Târgu-Mureș?

Carlao: Este normal să mă gândesc la vremurile în care am jucat la Mureș, pentru că am trăit momente frumoase acolo și am mulți prieteni, de care chiar îmi este dor. Îmi amintesc cu drag de coechipierii mei, mai ales de cei din ultimul sezon. Acolo am fost o adevărată familie, îmi amintesc bine de băieții cu care am petrecut mult timp împreună, Gherman, Nicușan, Raoul, Covaci, dar am fost prieteni cu toți, numai cu coechipierii. Am amintiri plăcute și cu cei din conducere. Vlad Podar și Kacso sunt prieteni care o să rămână mereu în inima mea și o să-mi amintesc de ei cu drag.

Băieții au fost alături de mine și eu alături de ei, așa că am amintiri plăcute cu toată echipa. Este normal să mă gândesc la Târgu-Mureș, a fost a doua mea casă.

Rep.: Cândva spuneai că ai vrea să te stabilești aici, chiar înainte de căsătorie.

Carlao: Da, am spus, din mai multe motive. Am jucat în mai multe locuri din lume, dar în niciunul nu m-am simțit așa de bine. Sper ca să mă întorc într-o zi, chiar dacă numai pentru o vizită, să-mi revăd prietenii și să-i arăt copilului meu orașul unde am trăit multe clipe fericite, unde am reușit de 9 ori alături de colegi să punem numele orașului pe primul loc la futsal.

Rep.: Ai urmărit în ultima perioadă echipa?

Carlao: Urmăresc și acum, am văzut că are o echipă mai tânără, dar par tineri talentați, s-au calificat printre cele 16 echipe din Europa și au rezultate bune. Ultima dată când am vorbit cu antrenorul i-am zis că mereu o să fiu la dispoziție pentru City’us, este echipa pe care o iubesc și dacă va fi nevoie de mine, mă întorc oricând.

Rep.: Cu cine ai vorbit ultima dată?

Carlao: Deocamdată este puțin mai greu să stau pe internet, pentru că băiatul îmi ia cam tot timpul liber. Ultima persoană din Mureș cu care am vorbit a fost Kacso, dar numai pentru a ne ura Sărbători fericite, lucru pe care doresc și eu să-l transmit tuturor prietenilor de acolo.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE