„Tigrii” câștigă detașat a doua întâlnire cu sibienii BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

„Tigrii” câștigă detașat a doua întâlnire cu sibienii

BC Mureș Târgu-Mureș a obținut vineri seara o victorie importantă în cea de-a doua întâlnire din „sferturile” Ligii Naționale de Baschet Masculin în confruntarea cu CSU Sibiu, scor 75-54 (16-16, 24-14, 19-7, 18-15). Formația mureșeană este astfel singura din cele patru vizitatoare care a reușit să câștige o partidă în primele două întâlniri disputate în deplasare. Față de prima întâlnire, în care mureșenii au început mai greu primele trei sferturi, al doilea duel a fost controlat cu autoritate de „tigri”, care au încheiat doar primul sfert la egalitate. Mureșenii s-au desprins în cel de-al doilea și au controlat cu autoritate întâlnirea, reușind în fiecare sfert să-și mărească avantajul. Cu scorul general de 1-1, certitudinea este că se vor disputa ambele întâlniri programate la Târgu-Mureș, în 20 și 22 aprilie.
Punctele forte ale mureșenilor au fost apărarea și reușitele de la distanță, cu 9 reușite din 22 de aruncări, față de doar 5 din 29 ale sibienilor. Se anunță două întâlniri incendiare în „jungla mureșeană” pentru calificarea în smifinale.
Cel mai productiv din tabăra mureșenilor a fost Martinic, cu 20 puncte (2×3), urmat de Markovic 12 (2), Reed și Kalve câte 11 (1), Djapa 10 (2), Santa, Lazar câte 4, D. Andrei 3 (1).
De la Sibieni doar Bogdan Popescu și Hardy au reușit peste 10 puncte, cu 15, respectiv 12 și câte o reușită de 3 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE