Câştigătorii Energy Challenge 2017 Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 328 Vizualizări

Câştigătorii Energy Challenge 2017

Echipa Next Engineering Team din Bucureşti s-a situat pe prima poziție a podiumului competiţiei studenţeşti naţionale Energy Challenge 2017 şi a câștigat marele premiu de 2.500 euro. Zilele trecute, la Târgu-Mureș a avut loc marea finală a competiției Energy Challenge – ediția 2017, eveniment la care au participat opt echipe, în urma căruia au fost desemnate cele mai bune proiecte studențești care au abordat subiecte și perspective inovative pentru domeniul energiei.

În urma jurizării lucrărilor de către specialiștii E.ON, câştigătorii sunt: locul I: Next Engineering Team (Univeristatea Politehnică, București), locul II: White Helmets (Universitatea de Petrol și Gaze, Poiești) şi locul III: Energon (Universitatea Petru Maior, Târgu-Mureș).

“Este o bucurie pentru noi, cei de la E.ON, să vedem că de la an la an în această competiție se înscriu proiecte, idei, soluții din ce în ce mai interesante și cu șanse reale de aplicabilitate în domeniul energiei. Simțim tot mai puternic, cu fiecare an care trece, spiritul competitiv al participanților precum și dorința de a câștiga. Seriozitatea și inventivitatea voastră, dragi studenți, m-au convins că lumea de mâine a energiei este pe mâini bune și mai mult decât atât, începe chiar astăzi!”, a declarat Ana-Maria Matei, director general E.ON Servicii

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE