Home / Sanatate / Manifestare științifică în domeniul obstetricii și ginecologiei, la Târgu-Mureş

Manifestare științifică în domeniul obstetricii și ginecologiei, la Târgu-Mureş

Conducerea Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG) a anunțat organizarea, în perioada 20 – 22 aprilie, a ediției cu numărul cinci a Congresului Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, o manifestare științifică cu tradiție care va avea loc la Târgu-Mureş și care va reuni specialiști de renume din țară și din străinătate.

Președintele congresului este prof. dr. Radu Vlădăreanu, iar co-președinții sunt prof. dr. Bela Szabo, medic primar obstetrică-ginecologie, șeful Clinicii de Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureş, și conf. dr. Claudiu Mărginean, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul Clinicii de Obstetrică-Ginecologie.
„Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură, într-o ambianţă elegantă și modernă, şi dorim să vă oferim o manifestare științifică memorabilă. Avem convingerea că lectorii de excepţie internaţionali pe care i-am invitat și de această dată, împreună cu participarea tuturor specialiștilor români, vor satisface așteptările dumeavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Congresul SRUOG și vă încurajăm să trimiteți cât mai multe lucrări care vor fi selecționate ca prezentări orale și postere. Avem certitudinea că prin dumneavoastră vom reuși să facem din acest eveniment un succes și o tradiție”, se transmite pe site-ul manifestării științifice.
Potrivit programului manifestării științifice, congresul va fi precedat de un Curs aprobat de ISUOG cu tema 3D in Fetal Medicine: Why, How and When (Director de Curs: Fred Ushakov – Fetal Medicine Unit, University College London Hospital; Dr. Marcin Wiechec – Jagiellonian University, Krakow, Poland).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Detalii privind cazurile de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2

Reprezentanții Instituției Prefectului, județul Mureș, au informat joi, 25 februarie, prin intermediul unui buletin de …