Mesajul BookLand Evolution 2017: “Ai încredere în tine și transmite-le celorlalți propriul tău mesaj” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Mesajul BookLand Evolution 2017: “Ai încredere în tine și transmite-le celorlalți propriul tău mesaj”

Pe durata celor 4 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Târgu Mureș au primit recomandări în ceea ce privește dezvoltarea personală și profesională de la profesioniști în arta negocierii, relații publice, literatură, educație, actorie, psihoterapie, sport, cercetare, jurnalism, business. Sute de liceeni și studenți s-au bucurat de interacțiunea directă cu speakerii și au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit în carieră.

De luni până vineri (10-14 aprilie 2017) au urcat pe scena sălii Mici din cadrul Palatului Culturii, profesioniști care i-au incurajat și motivat prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, construindu-și cariera pe educație și cultură generală.

Liviu Pancu – Actor, regizor, Adriana Constantin – Director Agenție de Turism, Claudia Togănel – Consilier, Psiholog clinician,Vizi Imre – cântăreț compozitor, producător, Titus Ilovan – Redactor-sef, realizator emisiuni, Cristian Constantin – Manager general Club Sportiv Juventus, Hamar Alpár Benjámin – Președinte Asociația “21 Decembrie Târgu Mureș”, Dan Farcaș –  Doctor cardiolog, Cristina Pascu – Președinte Asociația Cretive Hands, Hermina Man – Country Manager, Starbiter PR Manager, Laura Borotea – Artist, curator,  au fost prezenți la conferințele BookLand Evolution din Târgu Mureș și le-au destăinuit liceenilor și studenților care ar fi cei mai importanți pași de urmat pe plan profesional.

Vizi Imre, cântăreț, compozitor, producător – “La 9 ani, de ziua mea, am primit o chitara de la unchiul meu şi am fost foarte entuziasmat… pentru câteva luni, apoi am pus-o pe raft şi am lăsat-o acolo pana când am împlinit 14 ani. După acel punct a început nebunia, am învăţat să cânt la chitară în 3 luni, apoi am început să joc bas şi am devenit fascinat de tot ce înseamnă muzică. Am început să joc în formaţii ca un basist, dar am cântat doar ca vocalist de fundal. Între timp am absolvit liceul şi am fost profesor timp de un an înainte să fiu admis la facultatea de actorie. După atingerea locului doi la Vocea României, am căpătat mai multă încredere în mine, acum îmi scriu cântecele şi am propriul meu mesaj pe care vreau îl transmit oamenilor prin muzica mea”.

112

Hermina Man, Country Manager, Starbiter PR Manager, Best Jobs Immediate Past President, JCI Târgu Mureș – “Dorința de a-i ajuta pe oamenii din jur se regăsește în activitatea mea de zi cu zi, fie că este vorba de a veni în sprijinul lor în a-i ajuta să găsească jobul potrivit, fie că implică implementarea unor proiecte care să le faciliteze acest proces sau organizarea de diferite evenimente care să contribuie la dezvoltarea lor personală și profesională. Întrucât stă în puterea fiecăruia dintre noi să contribuim la dezvoltarea comunității locale, am ales ca și timpul liber, prin diverse acțiuni și proiecte de voluntariat, să-mi aducă aportul în proiecte de impact care produc o schimbare și care îi ajută pe oameni să se dezvolte”.

Conferințele BookLand Evolution nu se opresc aici, ci își continuă drumul în țară, poposind în Cluj Napoca, în intervalul 2-4 mai, la Casa de Cultură a Studenților, Sala Europa. Urmează, apoi, orașe precum, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad și multe altele, BookLand vizitând anual 23 orase. Bineînțeles, și la această a 4a ediție intrarea este LIBERĂ!

Mai multe detalii despre Conferințele BookLand puteți găsi pe site, pe pagina Facebook sau YouTube.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE