Share

Home / Slider / 20 de familii nevoiașe ajutate prin programul ARC

20 de familii nevoiașe ajutate prin programul ARC

Douăzeci de familii au avut parte de prima vizită și prima livrare a pachetului de alimente de bază în cadrul programului ARC!

În pragul sărbătorilor Pascale, membrii fundației Buckner și-au propus să aducă bucurie celor 20 de familii nevoiașe din Târnăveni care au fost selectate ca beneficiare ale programului de asistență ARC, și să le livreze primul pachet de alimente. Familiile selectate sunt marcate de diverse situații și probleme: venituri mici, lipsa unui părinte, situații de boală care nu permit părinților să lucreze sau imposibilitatea părinților de a se angaja din cauza nivelului scăzut de educație, dar cu toate acestea, majoritatea familiilor au copii școlari cu rezultate foarte bune la învățătură și cu mult potențial.

Potrivit membrilor fundației, în fiecare casă au fost primiți cu zâmbete, cu bucurie și entuziasm descoperind rând pe rând lucrurile din pachete – care au conținut pe lângă făină, ulei, zahăr, cartofi, conserve, carne și mezeluri și un cozonac și ouă colorate, din dorința ca sărbătorile pascale să le fie mai îmbelșugate și mai pline de speranță.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exerciţii de tragere cu muniţie reală în Poligonul Sângeorgiu de Mureş

În perioada 20 – 24 ianuarie  2020, în intervalul orar 8.00 – 21.00, în Poligonul …

Share
Share