Home / Slider / Tibi Ușeriu va alerga la Mureș Half Marathon! Vino și tu, pe 7 mai!

Tibi Ușeriu va alerga la Mureș Half Marathon! Vino și tu, pe 7 mai!

Distribuie

 

Bistrițeanul care a inspirat întreaga țară, Tibi Ușeriu, dublu campion al celei mai teribile curse din lume 6633 Artic Ultra, va alerga alături de echipa Mureș Runners și de toți cei prezenți, în 7 mai, în intervalul orar 9:00 – 15:00.

Pe lângă numele de Hagi și Dracula, Tibi Ușeriu a adus un motiv în plus pentru care străinii să învețe unde este România pe hartă. Tibi Uşeriu a făcut dezvăluiri incredibile despre drumul său în viaţă, cu ocazia lansării, anul acesta, în luna februarie a cărții sale, „27 pași”. Potrivit lui faptele descrise în carte și pentru care a fost condamnat, s-au petrecut în urmă cu 20 de ani. A primit o condamnare de 13 ani în Germania și una de aproape zece ani în Austria, dar, în urma unei decizii europene, cele două au fost cumulate și i s-a impus să ispășească pedeapsa cea mai grea, de 13 ani. A beneficiat și de o reducere a pedepsei și a ieșit din închisoare după zece ani. Tibi Ușeriu este fratele lui Alin Uhlmann Ușeriu, cel care conduce Asociația Tășuleasa Social din Bistrița.

Prima ediție a evenimentului

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Mureș Half Marathon este la prima ediție organizată de Asociația Mureș Runners. Potrivit celor afirmate de membrii asociației, obiectivul activității lor este să aducă un plus de valoare comunității Mureșene printr-un eveniment dezvoltat în spiritul celor mai exigente standard, antrenând, astfel, alături de ei specialiști în strategie, branding și antreprenori de succes.

Mureș Half Marathon îți va purta pașii prin punctele turistice reprezentative pentru oraș. Luând startul din Piața Trandafirilor, vei descoperi centrul istoric și cultural, cu clădirile emblematice ale urbei, vei ajunge chiar la Cetatea Medievală, dar te vei bucura și de zona nouă a orașului, totul într-o poveste de istorie în alergare, într-un oraș care abia așteaptă să te întâmpine cu ce are mai frumos, într-un anotimp plin de viață! Și dacă vrei să descoperi și mai mult din frumusețea locurilor, te poți plimba prin pădurea înverzită a Platoului Cornești și poți vizita Grădina Zoologică, aflată la 197 de metri deasupra orașului, într-o pădure de stejari și carpeni.

Specificații traseu: suprafață de alergare, asfalt 9 km și piatra cubică 1 km.

Timp limită pentru toate probele 4 h.

Probe:

Kids Run Herlitz 1 km;

Cursa Adolescenților Herlitz 2 km;

Ștafeta 4 participanți X 5 km fiecare;

Cross Individual 10 km;

Half Marathon 21km

Află mai multe aici: http://www.mureshalfmarathon.ro/race-info/

Nu uita să te înregistrezi aici: http://www.mureshalfmarathon.ro/inscrie-te/


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.