Home / Sanatate / Conferință interdisciplinară dedicată viitorilor medici

Conferință interdisciplinară dedicată viitorilor medici

Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 5-7 mai, Conferința interdisciplinară „Neuron”, un eveniment dedicat studenților care doresc să aprofundeze neuroanatomia. Conferința se desfășoară sub egida Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș prin Disciplina deAnatomie și Embriologie.

„Evenimentul este dedicat studenților care doresc să aprofundeze tema abordată. În cadrul conferinței vor avea loc mai multe sesiuni de prezentări interactive susținute de mai mulți invitați, iar în ceea ce privește neuroanatomia, va exista și o parte practică ce va consta în secționarea creierului și prezentarea feliilor. Vor exista discuții libere pe baza subiectelor abordate, întrebări la care veți primi răspunsuri argumentate, iar la final, participanții activi vor fi premiați, conferința desfășurându-se sub egida UMF Târgu-Mureș prin Disciplina deAnatomie și Embriologie. Toți cei prezenți vor primi atestat de participare”, au precizat organizatorii manifestării științifice.
Potrivit organizatorilor, invitații conferinței interdisciplinare sunt: dr. Ivănescu Adrian, care este și organizatorul manifestării, prof. dr. Camil Vari, care va vorvi despre boala Parkinson și boala Alzheimer, conf. dr. Szederjesi Janos, care va susține o prezentare referitoare la moartea cerebrală, dr. Lucian Marginean, care va vorbi despre tratamentul endovascular al anvrismelor intracraniene, dr. Rares Filep, care va susține o prezentare referitoare la tratamentul endovascular al AVCI acut, dr. Adrian Pavel, care va vorbi despre angiografia cerebrală și dr. Smaranda Maier, care va susține o prezentare referitoare la scleroza multiplă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Nelu Tătaru, anunț despre starea de urgență

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă, într-un interviu acordat joi Agerpres, că România nu a depăşit …