Home / CSU Medicina CSŞ / Debut cu dreptul pentru voleibalistele campioane

Debut cu dreptul pentru voleibalistele campioane

Distribuie

Deținătoare a titlului național la volei junioare, formația CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a debutat cu victorii în partidele din seria a III-a semifinală a Campionatului Național care se dispută în aceste zile în sala UMF din Târgu-Mureș. Mureșencele au învins la pas în prima zi a turneului cu scorul 3-0 formația ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov, cu seturi încheiate la 10, 10 și 11, iar în a doua a încheiat la 9, 8 și 6 cu LPS Unic Piatra Neamț. Din grupă mai fac parte formațiile LPS Cluj-Napoca și CNMB Râmnicu Vâlcea, pe care le vor întâlni în această ordine, vineri și duminică. A șasea echipă calificată, CS Era Sport Oradea nu mai participă la turneu, astfel că mureșencele vor avea sâmbătă zi de pauză. Ora de la care vor juca mureșencele a treia partidă este 16.00, iar duminică, atunci când întâlnesc echipa vâlceană va avea loc de la ora 12.00. Orele de disputare pentru cele două meciuri de sâmbătă va fi însă 13 și 15, deoarece de la 18.00 va avea loc întâlnirea echipei de senioare în Divizia A1, cu Penicilina Iași.

 

Modificări în sistemul de disputare

Campioana în exercițiu, formația mureșeană are ca obiectiv păstrarea titlului, unul justificat ținând cont de faptul că mai multe dintre componentele echipei au deja multe partide jucate în primul eșalon.

În sistemul de disputare a ediției, la fel ca și în prima divizie, a intervenit o modificare. Din cele patru grupe nu se mai califică pentru turneul final primele două, ci doar câștigătoarea grupei. Echipele clasate pe locurile 2 și 3 vor participa la un turneu semifinal 2, în perioada 5-7 mai, locul de organizare urmând a fi stabilit în 25 aprilie, după stabilirea formațiilor participante. Pentru echipa mureșeană partida cu echipa din Cluj pare a fi finala grupei. Clujencele au învins cu 3-0 în prima etapă formația din Piatra Neamț și au stat în a doua etapă, în timp ce adversara din ultima zi, CNMB Râmnicu Vâlcea a cedat cu 3-1 în fața brașovencelor, învinse categoric de mureșence.

În grupa IV, cea de la Timișoara (Buziaș) evoluază a doua echipă târgumureșeană, CSȘ Târgu-Mureș, alături de Agroland, CSȘ Bega, ambele din Timișoara, CSȘ Lugoj, CSȘ 2 Baia Mare și CSȘ Turda. Mureșencele au cedat în prima zi cu 2-3 în fața echipei din Baia Mare și au câștigat cu 3-0 întâlnirea cu Bega Timișoara.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.