Home / Politic / VIDEO: Discursul noului lider al PNL Mureş

VIDEO: Discursul noului lider al PNL Mureş

Senatorul Cristian Chirteş a fost ales sâmbătă, 22 aprilie, în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş. Scrutinul s-a desfăşurat cu ocazia Conferinţei Judeţene de Alegeri, organizată în incinta Ansamblului „Mureşul” din Târgu-Mureş, iar rezultatul competiţiei pentru funcţia de preşedinte al PNL Mureş a fost următorul: 180 de voturi pentru senatorul Cristian Chirteş, 106 voturi pentru preşedintele interimar al PNL Mureş la ora respectivă, deputatul Doru Oprişcan, şi 27 de voturi nule.

„Vă asigur că împreună cu Doru Oprişcan vă vom reprezenta cu cinste la Bucureşti. De astăzi, indiferent de cum va ieşi structura Biroului Politic Judeţean, eu consider că structura de conducere a Partidului Naţional Liberal Mureş sunteţi dumneavoastră. Fără voi, noi suntem lipsiţi absolut de orice gând, orice greutate. Cred că trebuie să ne apucăm de lucru şi începând de la Stânceni până la Saschiz, şi de la Sovata până la Valea Largă, să arătăm lumii că Partidul Naţional Liberal este cel mai puternic partid românesc din judeţul Mureş”, au fost cuvintele noului preşedinte al PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş.

Vom reveni.
Alex TOTH

Citeste si:  Sistem nou de management al sănătății și securității în muncă implementat la Azomureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Ajutați-l pe Alexandru Moisin!

Comunitatea Blaga formată din elevii și cadrele didactice ale  Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” din Reghin …