Share

Home / Politic / VIDEO. Alegeri la PNL Mureş. Discursul de candidat al lui Victor Prodan

VIDEO. Alegeri la PNL Mureş. Discursul de candidat al lui Victor Prodan

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă discursul integral susţinut de primarul oraşului Ungheni, Victor Prodan, candidat la funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal Mureş, responsabil cu Politici publice, precum şi la funcţia de vicepreşedinte, Departamentul pentru Strategii şi Relaţii Politice.

Discursul a fost susţinut sâmbătă, 22 aprilie, cu ocazia Conferinţei Judeţene de Alegeri, organizată în incinta Ansamblului „Mureşul” din Târgu-Mureş.

“Domnule preşedinte, domnule senator, dragi primari, stimaţi colegi, voi fi foarte scurt.

Să ştiţi că nu am vrut să vorbesc astăzi pentru că timpul nu ne permite, va fi o zi lungă, dar sincer mă obligă să spun câteva cuvinte şi cu părere de rău nici domnul preşedinte interimar, domnul Oprişcan, dar nici Cristian Chirteş nu a rostit aici un nume important: Ciprian Dobre. Vă spun acest lucru, domnule senator Cristian Chirteş, ţie îţi revenea acest lucru, să îţi aminteşti de preşedintele noastru, care ne-a condus opt ani de zile şi cred că Partidul Naţional Liberal filiala judeţului Mureş se datorează acestui om, Ciprian Dobre.

Dragi colegi, vreau să vă spun câteva cuvinte şi cu asta închei. Să ştiţi că n-a fost nimeni în ceas de noapte. Nimeni. Domnule Cristian Chirteş, dumneavoastră împreună cu mine, împreună cu primarul de la Zau, Iurian, împreună cu primarul de la Nadeş, ne-aţi dus în birou la domnul Claudiu Maior. Atât am vrut să spun şi vreau să vă spun că candidez ca prim-vicepreşedinte al partidului şi cer susţinerea dumneavoastră, dacă consideraţi că pot să fiu util Partidului Naţional Liberal.

Nu vreau să ascund, ştiţi foarte bine, am făcut parte din Partidul Naţional Liberal la conducere, alături de Ciprian Dobre, de aceea vreau pentru că am totuşi o experienţă de opt ani de zile alături de domnul preşedinte Dobre, şi cred că pot să fiu util prin experienţa pe care am acumulat-o, să dau plusvaloare Partidului Naţional Liberal în judeţul Mureş.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Va reveni Gheorghe Urcan (PNL) în Consiliul Local Târgu-Mureş? Răspunsul dat de fostul consilier PDL

Aflat primul pe lista membrilor supleanţi ai Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Local Târgu-Mureş, Gheorghe …

Share
Share