Maurer Imobiliare construiește 3500 de apartamente la Tîrgu Mureș Business
  • redactia
  • 3 comentarii
  • 13338 Vizualizări

Maurer Imobiliare construiește 3500 de apartamente la Tîrgu Mureș

Maurer Imobiliare, liderul pieței imobiliare din centrul țării, va demara, în vara acestui an, un proiect complex de construire a 3500 de apartamente în Tîrgu Mureș. „Decizia de a construi, și în Tîrgu Mureș, un proiect rezidențial face parte dintr-o strategie complexă la care lucrează specialiștii noștri, și anume cea de extindere națională a comunității Maurer Imobiliare”, declară Simon Maurer, fondatorul proiectului.

 

Mai mult decât locuințe

 

Maurer 1

Complexul rezidențial din Tîrgu Mureș va fi construit în zona fostei Fabrici de Zahăr și va avea aproximativ 3500 de apartamente cu una, două și trei camere. Blocurile de locuințe vor avea un regim de înălțime de la patru la opt etaje. Primele locuințe Maurer Residence Tîrgu Mureș vor fi date în folosință în 2018.
În ceea ce privește numărul de parcări, acestea vor fi 1 la 1 (1 loc de parcare pentru 1 apartament). Datorită generozității terenului nu vor fi construite locuri de parcare subterane, acestea fiind repartizate în jurul blocurilor.
,,Cu toate că segmentul rezidențial e în creștere în România, credem că atuul nostru este altul. Dincolo de calitatea pe care o oferim, de apartamentele predate la cheie, de locurile de muncă pe care le oferim, am reușit să creăm adevărate comunități. Suntem alături de clienții noștri și credem cu tărie că farmecul unei locuințe este oferit de comunitatea din care face parte. Ne place să credem că, alături de echipa noastră și de oamenii care aleg Maurer Imobiliare, dăm sens vieții”, ne-a declarat Simon Maurer.

 

Orașul din interiorul orașului

 

Maurer 3

Cartierul Maurer Residence Tîrgu Mureș va funcționa ca un oraș în interiorul orașului, va avea un supermaket, centre comerciale, spații de recreere și parcuri pentru copii. Practic, spun reprezentanții companiei, va avea facilitățile necesare vieții de zi cu zi la câțiva pași distanță.
Viitorii proprietari se vor bucura, de asemenea, de acces facil către centrul orașului (prin mijloace de transport în comun).

 

Calitate la prețuri corecte

 

Maurer 2

În anul 2017, când prețurile locuințelor depășesc record după record, Maurer Imobiliare promite calitate la preț corect. Așa au reușit să facă recorduri de vânzări și pe timp de criză economică, în ciuda pronosticurilor analiștilor economici.
Prețul apartamentelor a ajuns la 800 euro/mp/suprafața utilă, 650 euro/mp/suprafața construită, iar predarea locuințelor se va face în stadiul finisat.
Clienții pot cumpăra apartamentele prin programul Prima Casă, pot opta pentru plata cash a apartamentului sau în rate direct la dezvoltator.
Ajutor post-cumpărare

 

„Suntem conștienți de cât de importantă e alegerea unei locuințe sigure pentru clienții noștri, așa că ne asigurăm că suntem alături de cei care ne aleg”, ne spune Simon Maurer.
Acesta este și motivul pentru care oferă ajutor continuu post-vânzare clienților.
„Relația cu clientul nu se termină la semnarea contractului. Noi credem că abia atunci începe – în momentul în care clientul ți-a acordat încredere și te-a ales pe tine să îi oferi un cămin”, au mai spus reprezentanții Maurer Imobiliare.
Maurer Imobiliare şi-a început activitatea în construcţii imobiliare în anul 2006, iar primul proiect a fost realizat în Cluj, după care a continuat în Brașov – Avantgarden3 Brașov și Maurer Residence Brașov – și Sibiu – Avantgarden3 Sibiu.
În total, Maurer Imobiliare a vândut peste 4000 de locuințe, 98 % dintre ele fiind achiziționate încă din fază de proiect.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE