Voleibalistele junioare, calificate la turneul final CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Voleibalistele junioare, calificate la turneul final

După disputarea primelor trei partide din cadrul seriei a III-a a primei faze semifinale a Campionatului Național de volei junioare care s-au disputat de miercuri până duminică în sala UMF din Târgu-Mureș, echipa CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș a obținut deja după etapa a III-a calificarea direct în faza finală. Mureșencele au învins pe rând cu scorul 3-0 formațiile ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov, LPS Unic Piatra Neamț și LPS Cluj-Napoca, asigurându-și prima poziție înaintea ultimei partide, cu CNMB Râmnicu Vâlcea. Partida disputată cu LPS Cluj a constituit practic finala grupei. A fost singurul joc în care adversarele mureșencelor au reușit să obțină mai mult de 10 puncte în fiecare set. Mai mult, echipa de pe Someș s-a dovedit o adversară ambițioasă, luptătoare, iar echipa campioană a trebuit să se mobilizeze, câștigând cele trei seturi la 13, 20 și 18. Evident, prezența a cinci jucătoare care au jocuri în primul eșalon a fost decisivă. În ultima etapă mureșencele au încheiat rapid întâlnirea cu vâlcencele, cu seturi câștigate la 9, 10 și 6, iar clujencele au câștigat cu 3-1 partida cu formația brașoveană, încheind pe locul 2.

Componența echipei mureșene: Elizabet Varga, Rodica Buterez, Ioana-Alexandra Cauc, Raisa Ioan, Lea Rancz-libero (toate aflate și în lotul primei echipe), Simina Străchinescu, Antonia Crișan, Andreea Niță, Diana Vereș, Timea Lovasz, Ana Stoian, Maria Badea, Carla Mărginean.

Câștigătoarele seriilor, fără set pierdut

În a doua fază semifinală, care va stabili celelalte calificate la turneul final se vor întrece ocupantele locurilor 2 și 3 din cele patru serii din prima fază.

În seria IV, la Buziaș a fost prezentă și CSȘ Târgu-Mureș, dar șansele de calificare pentru faza a doua erau foarte reduse înaintea ultimului meci. Târgumureșencele au cedat cu 2-3 în fața CSȘ 2 Baia Mare, au învins apoi cu 3-0 Bega Timișoara, au cedat cu 0-3 în fața CSȘ Lugoj, după care au câștigat cu 3-2 în fața CSȘ Turda. Înaintea ultimei partide ocupau locul 3, dar cu unul și două puncte în fața urmăritoarelor și urmau să întâlnească Agroland Timișoara, vicecampioana ediției trecute, care nu a pierdut niciun set. Bănățencele au câștigat în trei seturi, iar echipa mureșeană a încheiat grupa pe locul 4. De remarcat, toate cele patru câștigătoare a seriilor din grupele primei faze au încheiat turneele fără set pierdut. Câștigătoarele primelor două serii sunt Dinamo București (grupa de la Buzău) și CTF Mihai I (Rapid- grupa de la București).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE