Acțiunea SPEED, sute de sancțiuni și reținere de permise Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 354 Vizualizări

Acțiunea SPEED, sute de sancțiuni și reținere de permise

 

Polițiștii de la rutieră au aplicat sancțiuni contravenționale, au reținut permise de conducere și au retras  certificate de înmatriculare, în urma acțiunii ,,SPEED”, desfășurate săptămâna trecută.

În perioada 17 – 23 aprilie, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii rutieri din judeţul Mureş au acționat, în cadrul operațiunii „SPEED”, pentru salvarea de vieți și pentru creșterea siguranței traficului rutier, prin impunerea respectării regimului legal de viteză.

Polițiștii au constatat, în această perioadă, 14 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au aplicat 549 de sancțiuni contravenționale, dintre care 547 prevăzute de legislația rutieră și 2 prevăzute de alte acte normative.

De asemenea, au fost reținute 56 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Pentru constatarea abaterilor, polițiștii au folosit 7 echipamente radar, montate pe autospeciale inscripționate.

Astfel, doar pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost aplicate 413 sancțiuni, fiind reținute 18 permise de conducere, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

În funcție de categoria permisului de conducere, au fost aplicate 394 de sancțiuni pentru posesorii categoriei ”B”, 16 pentru categoria ”C” şi 3 pentru categoria ”D”.

În funcție de încadrarea contravențională a abaterii săvârșite, au fost aplicate 413 de sancțiuni pentru depășirea vitezei maxime admise, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE