Concurs de intrare în rezidențiat, la UMF Târgu-Mureş Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1225 Vizualizări

Concurs de intrare în rezidențiat, la UMF Târgu-Mureş

Ministerul Sănătăţii organizează, la data de 21 mai 2017, concurs de intrare în rezidenţiat pentru domeniul medicină pentru posturile şi locurile rămase neocupate în sesiunea 20 noiembrie 2016. Concursul se desfăşoară în centrul universitar Târgu-Mureş.

Concursul se desfăşoară sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obţinut, în limita locurilor/posturilor publicate, alcătuindu-se o singură clasificare.
„Repartizarea candidaţilor pe săli se face de către Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş. La data de 18 mai 2017, candidaţii pot afla sala şi ora începerii probei de concurs vizitând pagina de internet a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu-Mureş sau site-ul www.rezidentiat.ms.ro. Cu cel puţin 24 de ore înainte de concurs, la fiecare sală se afişează lista candidaţilor repartizaţi în sala respectivă. Candidaţii ale căror dosare de înscriere au fost admise, dar în ziua concursului sunt declarați absenți în sălile de concurs, nu vor beneficia de returnarea taxei achitate pentru concurs. Beneficiază de returnarea taxei achitate pentru concurs doar candidaţii ai căror dosare de înscriere sunt respinse. Concursul se desfăşoară în ziua de duminică, 21 mai 2017. În dimineaţa zilei de concurs, la ora 7.30, şeful de sală şi supraveghetorii lipesc în dreptul fiecărui loc din sală o legitimaţie de bancă cu numărul de ordine al candidatului respectiv, număr corespunzător cu cel aflat în listele candidaţilor. Începând cu ora 8.30, candidaţii pot intra în sala în care au fost repartizaţi. La intrare se legitimează în faţa şefului de sală cu buletinul/cartea de identitate sau paşaportul, documente ce trebuie să fie în termen de valabilitate. Cei fără un astfel de document valabil nu sunt primiţi în sala de concurs”, se precizează pe site-ul www.rezidentiat.ms.ro.

Lista posturilor și locurilor scoase la concurs este afișată pe site-ul www.rezidentiat.ms.ro. Punctajele obținute la concurs vor alcătui o clasificare unică naţională. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului obţinut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs.
Informații suplimentare de interes privind concursul național de rezidentiat se pot obține accesând site-ul amintit.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE