Home / Slider / Panică într-o comună mureşeană. Urs scăpat de sub control. O fetiţă de 12 ani, internată la Spital!

Panică într-o comună mureşeană. Urs scăpat de sub control. O fetiţă de 12 ani, internată la Spital!

Distribuie

Un urs a pătruns într-o gospodărie din comuna Răstoliţa şi a rănit o fetiţă în vârstă de 12 ani. Sătenii au anunţat incidentul la numărul de telefon 112 şi în scurt timp reprezentanţii autorităţilor au sosit la faţa locului.

Contactat telefonic, prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a declarat:

„La ora 16.39, un apel la 112 de la Răstoliţa anunţa că există un urs care a rănit uşor o fetiţă de 12 ani. Fetiţa a fost preluată de un echipaj de urgenţă, este în stare stabilă, doar sub observaţie, are o plagă zgâriată în zona stângă a toracelui. Am vorbit la Direcţia de Sănătate Publică, iar fetiţa este internată la Spitalul din Reghin, la Secţia de Chirurgie, fără nicio problemă, dar este ţinută sub observaţie. Problema este că ursul este într-o gospodărie, este agăţat de un gard. La faţa locului mă aflu împreună cu şefii instituţiilor implicate în gestionarea unui astfel de caz, din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. În circa 10 minute o să apară un echipaj care deţine armă cu substanţe tranchilizante. Urmează să încercăm tranchilizarea ursului. Sper să reuşim. Între timp, Jandarmeria împreună cu Poliţia au izolat perimetrul, cetăţenii sunt la distanţă.”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

AFIR: Finanțări de 70.000 de euro pentru tinerii fermieri. Peste 440 de proiecte câștigătoare, doar unul din județul Mureș

Distribuie Potrivit unui raport publicat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) pentru proiectele depuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.