Home / Recomandări zi de zi / Comercianţi amendaţi pentru că vindeau produse expirate

Comercianţi amendaţi pentru că vindeau produse expirate

Inspectorii Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş au executat, în perioada 10-21 aprilie, 77 de controale și verificări specifice programului de activitate pe luna aprilie 2017, în urma cărora au constatat o serie de abateri de la prevederile Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

„În consecință, un agent economic a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei pentru lipsa avizului de funcționare, alți doi au fost amendați cu 1.500 de lei fiecare întrucât nu dețineau autorizație provizorie pentru terasă, în timp ce în cazul a două societăți comerciale au fost aplicate sancțiuni în cuantum de 4.000 de lei deoarece comercializau produse cu termenul de valabilitate expirat. Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș îi asigură pe cetățenii municipiului că va continua să trateze cu maximă responsabilitate problemele semnalate de către târgumureșeni și că va acționa cu promptitudine pentru remedierea operativă a acestora”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesaje pentru pace în Sighișoara!

Culoarul Bătrânelor Doamne și Scara Acoperită din Sighișoara vor găzdui timp de câteva săptămâni desene …