Belenyesi Csaba, cel mai apreciat liberal din Găneşti Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Belenyesi Csaba, cel mai apreciat liberal din Găneşti

Liberalii din comuna Găneşti l-au ales, în urmă cu o săptămână, pe consilierul local Belenyesi Csaba în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale. Aflat la cel de-al treilea mandat de preşedinte al PNL Găneşti, Belenyesi Csaba a precizat că apreciază corectitudinea şi activitatea în folosul comunităţii şi şi-a exprimat speranţa că liberalii vor reveni, în viitorul apropiat, în topul preferinţelor electoratului.

Reporter: Cum au decurs alegerile de la Organizaţia PNL din Găneşti?

Belenyesi Csaba: Am câştigat din nou alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei locale, ajungând la al treilea mandat consecutiv. Nici la alegerile pentru primul şi pentru al doilea mandat, dar nici acum, nu am avut niciun contracandidat. Sunt consilier local din 2012, la al doilea mandat, într-o comună unde 85-90% din locuitori sunt maghiari. De fapt, şi eu sunt maghiar dar reprezint PNL.

Rep.: Cum se face politică la Găneşti?

B.C.: Consiliul Local este compus din 13 membri, 10 de la UDMR, eu de la Partidul Naţional Liberal, un consilier de la Partidul Social Democrat şi unul de la Partidul Civic Maghiar. Organizaţia de la Găneşti nu este numeroasă, suntem 20 de membri cu adeziune. Suntem puţini, dar ne înţelegem bine spre foarte bine.

Rep.: Când aţi intrat în politică şi ce v-a determinat să alegeţi PNL?

B.C.: Am intrat în politică în anul 2008, sunt un om de dreapta şi în cariera politică cel mai mult m-a ajutat bunul meu prieten Sorin Megheşan, primarul municipiului Târnăveni. De asemenea, am un respect deosebit şi pentru colega mea Mara Togănel, consilier judeţean, care m-a susţinut ori de câte ori a fost cazul. M-a determinat să intru în politică faptul că îmi place să fiu alături de oameni şi să ajut oamenii. Îmi place corectitudinea.

Rep.: Cum vedeţi viitorul PNL pe plan naţional?

B.C.: Sper într-o conducere de dreapta-dreapta. Sper ca partidul să revină acolo unde îi este locul, adică la un scor de 30-35%.

Rep.: Dar la nivel judeţean?

B.C.: La nivel judeţean din nou sper să fim primul partid românesc de pe eşichierul politic.

A consemnat Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE