Home / Slider / Campanie socială demarată de Rudy Moca. „Să învăţăm ce înseamnă solidaritatea!”

Campanie socială demarată de Rudy Moca. „Să învăţăm ce înseamnă solidaritatea!”

Distribuie

Asociaţia Romo Sapiens – Rudy Moca îi invită pe mureşeni să ia parte la implementarea proiectului „Să învăţăm ce înseamnă solidaritatea!”. Acesta va consta într-o campanie de strângere de fonduri care îşi propune să demonstreze că cetăţenii României pot fi solidari, pot construi şi pot lăsa ceva bun în urmă.

Donaţii simbolice, de 1 leu/lună

Astfel, la numărul de cont RO55BTRLRONCRT0286888001 deschis la Banca Transilvania Târgu-Mureş pe numele Asociaţiei Romo Sapiens – Rudy Moca, mureşenii sunt invitaţi să doneze suma de 1 leu/lună, adică 12 lei/an. „Ne dorim, de asemenea, să arătăm că se pot gestiona fonduri în mod transparent şi spre binele nostru, al tuturor. Un cont a fost deschis în acest sens. În luna decembrie vom invita câteva personalităţi cu un parcurs impresionant să decidă asupra destinaţiei sumei adunate pe parcursul întregului an. Vom primi, cu drag, depunerile dumneavoastră şi vom transfera sumele fără a ne atinge de vreun bănuţ. Vom da dovadă de transparenţă  absolută. Ne-am gândit la donarea simbolică de 1 leu/lună/persoană. Nu ne dorim nici mai mult, nici mai puţin de la dumneavoastră şi asta deoarece considerăm că se pot face multe, cu puţin de la mulţi. Puţine persoane s-ar deplasa lunar la bancă să depună suma de 1 leu, aşadar ideea agreată este donarea sumei de 12 lei/an/persoană”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Rudy Moca, preşedintele Asociaţiei Romo Sapiens – Rudy Moca.

„Vrem să realizăm, împreună, minunăţii!”

Conform preşedintelui Asociaţiei Romo Sapiens – Rudy Moca, activitatea ONG-ului vizează susţinerea persoanelor defavorizate şi încurajarea performanţei, indiferent de etnie. „Potrivit datelor publicate de către Institutul Naţional de Statistică, populaţia stabilă a României la 1 iulie 2013 era estimată la 19.697.103! Este practic imposibil să doneze 19.697.103 persoane, însă ne propunem să facem tot posibilul ca numărul celor care donează să fie din ce în ce mai mare, de la an la an. Şi să realizăm, împreună, minunăţii! Activitatea noastră vizează persoanele defavorizate, indiferent de etnie. Încurajăm performanţa! Ne dorim să lăsăm generaţiilor viitoare o moştenire cât mai frumoasă! Acesta este crezul sacru al Asociaţiei Romo Sapiens – Rudy Moca”, a subliniat Rudy Moca.

Text: Alex TOTH

Foto: Corina PASTOR

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.