Home / Administratie / Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș, model pentru poliţiştii locali din alte oraşe

Direcția Poliția Locală Târgu-Mureș, model pentru poliţiştii locali din alte oraşe

La începutul săptămânii în curs la Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş s-au aflat trei colegi din cadrul Polițiilor Locale Reghin și Târnăveni pentru a se specializa și prelua modul de acțiune al cadrelor din structura de Control comercial.

Astfel, polițiștii locali Kecskes Ladislau și Kalaber Anna Maria de la Poliția Locală Reghin, respectiv Szoke Francisc Levente de la Poliția Locală Târnăveni, au fost consiliați profesional participând alături de specialiștii tîrgumureșeni în domeniu, la activitățile de control derulate la agenții economici de pe raza municipiului.

„Cu această ocazie inspectorii sus menționați au accesat în totalitate procedurile noastre de lucru, punându-li-se la dispoziție și formularele standard de întocmit cu ocazia controalelor specifice. Menționăm că în anul în curs, alte două delegații de la Ernei și Odorheiu-Secuiesc au preluat modelul de acțiune al Poliției Locale Târgu-Mureș, fapt ce ne onorează iar contextual îi asigurăm pe polițiștii locali aparținând structurilor similare din țară de faptul că expertiza noastră le stă la dispoziție”, a precizat Valentin Constantin Bretfelean, directorul executiv al Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş.

112

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Controale și amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară!

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare …