Final de sezon cu victorie pentru voleibaliste CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Final de sezon cu victorie pentru voleibaliste

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a învins miercuri în deplasare formația SCM U Craiova, într-un meci contând pentru ultima etapă a Diviziei A1. Scorul SCM U –CSU Medicina a fost 0-3 (21-25, 20-25, 19-25), dar rezultatul nu mai conta decât pentru palmares. Echipa mureșeană a încheiat pe locul 8, iar craiovencele pe penultimul, urmând să evolueze ediția viitoare în eșalonul secund.

Cum era de așteptat într-un meci care nu mai avea nicio miză, mureșencele și-au dorit să încheie campionatul cu victorie, dar fără să forțeze nota. Demult retrogradate, gazdele au încercat doar să dea o replică bună. A rezultat un joc deschis, cu un prim set pe alocuri echilibrat, încheiat în 26 de minute. Setul secund a fost în aceeași notă de echilibru, cu echipa mureșeană forțând în momentele importante ale jocului. Ambele echipe s-au aflat la conducere în debut, iar la primul time out mureșencele aveu avantaj de 2 puncte. Doljencele nu au renunțat la luptă și au reușit egalarea în câteva rânduri. Același avantaj de două puncte s-a înregistrat și la al doilea timp de odihnă și jocul a continuat în aceeași notă. Mureșencele au reușit să mărească avantajul la 3 puncte, dar gazdele au revenit din nou și au egalat la 19. CSU Medicina a forțat finalul și a încheiat setul în 22 de minute.

 

Mobilizare pentru a evita un nou set

Aceeași desfășurare a avut și începutul actului trei. După 1-0 pentru gazde, mureșencele au reușit trei puncte consecutiv, după care s-a trecut din nou la câte un punct sau două pentru fiecare echipă. Craiovencele au avut 5-4, după care au urmat patru puncte ale Medicinei, cu un prim avantaj de 3 puncte la primul timp tehnic. Impresia unui final rapid a fost greșită, deoarece gazdele au reușit și ele o serie de cinci puncte, preluând din nou conducerea, chiar cu trei puncte, ajungând la 14-11, apoi 16-12 la al doilea timp de odihnă. Perspectiva disputării a încă unui set le-a mobilizat pe oaspete, care au egalat la 18, după care au preluat conducerea. Oltencele au mai reușit egalarea la 19, dar cele șase puncte la rând au dus la încheierea setului în 26 de minute și partida în minimum de seturi. Un final de sezon care poate fi considerat nereușit pentru echipa mureșeană, care nu a mai încheiat atât de jos un campionat în ultimii 10 ani. Pentru componentele junioare din lot urmează turneul final, care poate aduce noi satisfacții.

CSU Medicina a evoluat în formația: Roxana Iancu, Marija Pucarevic, Loredana Dobriceanu, Raisa Ioan, Rodica Buterez, Elizabet Varga, Laura Molnar-libero, Alexandra Cauc, Andreea Petra, Alexandra Babaș, Boglarka Pețan.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE