Misiunile Jandarmeriei Mobile Mureş în perioada 29 aprilie – 1 mai Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 347 Vizualizări

Misiunile Jandarmeriei Mobile Mureş în perioada 29 aprilie – 1 mai

Asigurarea ordinii publice la manifestări cu public numeros și menținerea ordinii și liniștii publice cu ocazia zilei de 1 Mai sunt principalele misiuni ale Jandarmeriei Mobile Mureș, în perioada 29 aprilie- 1 mai a.c.

Sâmbătă, 29 aprilie a.c., peste 30 de jandarmi operativi se vor afla în misiune, pentru asigurarea ordinii cu ocazia meciului de fotbal ASA Tîrgu-Mureș – CS Gaz Metan Mediaş. Partida, din cadrul celei de a VIII-a etape a Play Out-ului Ligii I de fotbal, se va desfășura pe stadionul Trans-Sil, din Tîrgu-Mureş, cu începere de la orele 15.00 și este cotată cu grad scăzut de risc.

La solicitarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, începând de astăzi, 28 aprilie și până duminică 30 aprilie a.c., peste 10 jandarmi vor asigura ordinea și siguranța publică cu ocazia manifestărilor cultural artistice prilejuite de “Săptămâna Tineretului”, în municipiul Bistrița.

Cu ocazia minivacanței  de 1 Mai, patrule auto de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu-Mureş, vor asigura măsurile de menținere a ordinii publice, în 11 localități mureșene: Fîntînele, Eremitu Sîngeorgiu de Pădure, Miercurea Nirajului, Zau de Cîmpie, Pogăceaua, Sînpetru de Cîmpie, Vidrasău, Chirileu, Sânpaul și Ogra, pentru prevenirea oricăror evenimente negative şi asigurarea unui climat de normalitate.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş, recomandă cetățenilor să respecte normele de conduită civică, să acorde o atenţie sporită modului de asigurare a bunurilor de valoare, să evite conflictele de orice natură şi totodată să respecte prevederile Legii 54/2012, privind desfăşurarea activităţilor de picnic.

În cazul în care sunt victime sau martori, ale unor fapte antisociale, se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică, sau pot solicita sprijin apelând numărul unic de urgenţă 112.

Ofiţer informare, relaţii publice şi cu publicul

Locotenent Adina CHIŞ

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE