Share

Home / Administratie / Angajări în Armată, la Târgu-Mureş şi Sighişoara!

Angajări în Armată, la Târgu-Mureş şi Sighişoara!

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că în perioada 18 aprilie – 30 iunie 2017 are loc activitatea de recrutare a candidaţilor pentru posturile de soldat / gradat profesionist vacante pentru seria de instruire II / 2017.

Numărul de posturi vacante la nivel naţional este de 1.656, iar în judeţul Mureş de 31: 26 la Târgu-Mureş  şi 5 la Sighişoara.

„Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Judeţean Mureş, Târgu-Mureş, strada Mihai Eminescu nr. 29. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-250.642, 0265-217.751, sau la e-mail: cmj.mures@gmail.com, recrutare_mures@mapn.ro”, a precizat colonel Daniel Deaconescu, comandantul Centrului Militar Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Educație cu gust la Târgul Producătorilor Locali Mureșeni

Consiliul Județean Mureș prin organizarea Târgului Producătorilor Locali Mureșeni, alături de partenerii evenimentului, își propune …

Share
Share