Share

Home / Administratie / Angajări în Armată, la Târgu-Mureş şi Sighişoara!

Angajări în Armată, la Târgu-Mureş şi Sighişoara!

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că în perioada 18 aprilie – 30 iunie 2017 are loc activitatea de recrutare a candidaţilor pentru posturile de soldat / gradat profesionist vacante pentru seria de instruire II / 2017.

Numărul de posturi vacante la nivel naţional este de 1.656, iar în judeţul Mureş de 31: 26 la Târgu-Mureş  şi 5 la Sighişoara.

„Informaţii suplimentare privind criteriile de recrutare, conţinutul dosarului de candidat, probele de selecţie eliminatorii, precum şi normele de organizare şi desfăşurare a repartizării pe posturi se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Judeţean Mureş, Târgu-Mureş, strada Mihai Eminescu nr. 29. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon 0265-250.642, 0265-217.751, sau la e-mail: cmj.mures@gmail.com, recrutare_mures@mapn.ro”, a precizat colonel Daniel Deaconescu, comandantul Centrului Militar Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Locuri de parcare noi, în curs de amenajare la Târgu-Mureș

Aproximativ 80 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare în spatele Teatrului Național …

Share
Share