Home / Reviste / Reghin / Turnee în Olanda și Ungaria pentru CSS Reghin

Turnee în Olanda și Ungaria pentru CSS Reghin

Distribuie

Clubul Sportiv Şcolar din cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” din Reghin va participa în acest an la trei turnee internaţionale de fotbal, în Olanda și Ungaria, fapt pentru care a solicitat un sprijin financiar Consiliului Local în vederea deplasării. Astfel, consilierii locali au aprobat în cadrul ședinței de joi, 27 aprilie alocarea sumei de 29.400 lei necesară deplasării la cele trei turnee. Este vorba de Turneul internațional de Tineret care se va desfășura în Vianen, Olanda, în perioada 1-10 iunie 2017 , la inivtația Clubului Brederodes din Vianen, Turneul Internațional ”OTP Bank Kupa” din Debrecen, Ungaria, care va avea loc în perioada 11-13 august 2017, respectiv Turneul Internațional din Zalaegerszeg, Ungaria, 26-28 decembrie 2017.

Adversari de top

Potrivit expunerii din proiect, la aceste evenimente sunt invitate să participe cluburi de elită din Europa printre care Dinamo Kiev (Ucraina), Arsenal Londra, Aston Vila (Anglia), Celta Vigo, Real Madrid, Malaga (Spania) și Hajduk Split (Croația).

”Să fim un pic atenți la sumele pe care le cheltuim”

Proiectul a fost aprobat de consilieri, nu înainte ca Ionuț Cengher, consilier PNL să ridice problema costurilor  aprobate pentru diverse deplasări.”Aș adori să fim un pic atenți la sumele pe care le cheltuim cu aceste deplasări. În aceste prime patru luni avem foarte mulți bani pe care noi i-am aprobat la diverse manifestări, ca și deplasări. Nu vreau neapărat să mă refer neapărat la Clubului Sportiv Şcolar , pentru că sunt niște copii care trebuie susținuți la sportul pe care îl practică. Dar, în ultimele patru luni cred că ajungem la 100.000 de lei, bani pe care noi îi dăm pe diverse deplasări. Cred că ar trebui să fim un pic mai chibzuiți, cu acești bani plăteam leasingul pe un an de zile la un autocar nou”, a menționat Ionuț Cengher, consilier local PNL.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Semiremorcă încărcată cu lemn fără documente confiscată de Poliția Mureș

Distribuie Polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au confiscat o semiremorcă în valoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.