Cristi Pustai și Ionel Ganea, după ASA-Gaz Metan 0-0 FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 337 Vizualizări

Cristi Pustai și Ionel Ganea, după ASA-Gaz Metan 0-0

Poziții diferite ale antrenoruilor, ca și ale echipelor
Aflate în situații mult diferite, natural și declasațiile antrenorilor echipelor ASA Târgu-Mureș și Gaz Metan Mediaș să fie la fel de diferite.
„A fost un meci de luptă, pe terenul unei echipe unde se obține greu victoria. Pot spune că suntem mulțumiți cu acest punct, mai ales că veneam după o înfrângere, iar acest punct ne menține acolo sus. Dacă eram mai atenți în repriza secundă cred că puteam totuși obține victoria, deși trebuie să recunosc că tot așa puteam și pierde în ultimele minute, când Greab a avut intervenții salvatoare la două faze. Părerea mea este că ASA pare o echipă în revenire, s-a văzut acest lucru și în meciul de la Iași. Poate și starea teneului a influențat jocul, unele execuții ale jucătorilor ambelor echipe au lăsat această impresie, dar la urma urmei, consider rezultatul echitabil. Dacă nu dai gol trebuie să te mulțumești cu un punct”, a fost declarația lui Cristian Pustai, tehnicianul echipei Gaz Metan.
DSC_0067De partea cealaltă, Ionel Ganea consideră la rândul său că echipa pe care a preluat-o în urmă cu două etape se află pe un drum bun, deși suferă mult la finalizare. „Îmi felicit în primul rând jucătorii pentru efortul depus, pentru atutudine și dăruire. Suferim la finalizare, dar trebuie să depășim această problemă, pentru noi urmează meciurile directe cu principalele contracandidate în lupta pentru evitarea retrogradării. Nu am înscris din nou și am obținut un singur punct, dar consider că echipa este în creștere. Trebuie să ținem cont că am avut în față și un portar în zi bună. Chiar dacă este unul singur, fiecare punct poate conta până la final. În etapa viitoare vom juca la Chiajna, sperăm să nu avem din nou arbitru din Ilfov, să reușim un joc mai bun și să ne întoarcem cu cele 3 puncte”, a spus Ionel Ganea la finalul partidei cu medieșenii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE