Home / Business / FOTO EXCLUSIV: Încă o investiţie imobiliară de top la Târgu-Mureş!

FOTO EXCLUSIV: Încă o investiţie imobiliară de top la Târgu-Mureş!

Regional Business Solutions SRL, societate care are sediul în Târgu-Mureş, strada Băilor nr. 8, a demarat recent o investiţie imobiliară foarte ambiţioasă.

Şantierul se află amplasat pe strada Cutezanţei fără număr, la ieşirea din Târgu-Mureş către comuna Livezeni, pe partea stângă, în apropierea staţiei de autobuz de la Maşini de Calcul.

Proiectul se numeşte „Construire bloc de locuinţe colective, amenajare drum de acces şi parcaje auto” şi a fost întocmit de SC Adi Proiect SRL Târgu-Mureş, în timp ce antreprenorul general care va realiza construcţia (structură, instalaţii şi închideri/izolaţii) este SC Alfa Construct SA Târgu-Mureş.

Potrivit panoului de şantier, data estimată pentru finalizarea lucrărilor este 19 august 2017.

Totodată, conform site-ului www.imobiliare.ro, imobilul se va numi „Citadella by RBS”.

„Imobilul este gândit în aşa fel încât să dea un suflu nou arhitectural privitor la blocurile de apartamente aflate în zonă, folosindu-se suprafeţe mari de sticlă care pe lângă senzaţia de modern şi futurism asigură totodată şi necesitatea individului de lumină naturală, căldură şi linişte .

Imobilul va fi dispus pe 8 nivele: D+P+6E+Eretrassi va cuprinde 59 apartamente, 60 boxe, 29 parcări subterane şi 59 parcări exterioare”, se precizează pe site-ul www.imobiliare.ro.

Apartamentele vor fi distribuite astfel: 7 apartamente cu o cameră, 34 de apartamente cu 2 camere, 17 apartamente cu 3 camere, un apartament cu 4 camere şi vor avea suprafeţe utile cuprinse între 38 de metri pătraţi şi 79 de metri pătraţi, iar apartamentul de 4 camere va avea 225 de metri pătraţi.

Alex TOTH

112

113

114

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducerea Camerei de Comerț Mureș, anunț despre Gala ”Topul Firmelor Mureșene”

Ediția din acest an a Galei ”Topul Firmelor Mureșene” va fi amânată din cauza pandemiei …