„Uniţi prin muzică”, de 1 Mai! Concerte Allstar Band – United by Music, Florin Mândru şi Happy Feet! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 387 Vizualizări

„Uniţi prin muzică”, de 1 Mai! Concerte Allstar Band – United by Music, Florin Mândru şi Happy Feet!

„Ziua de 1 Mai aduce la Tîrgu-Mureş un spectacol de muzică şi culoare, alături de Trupa Allstar Band – United by Music din Olanda, îndrăgitul cântăreț Florin Mândru (Dudu) şi trupa Happy Feet a Fundației Transilvană Alpha.

Evenimentul “Uniți, prin muzică„ este un proiect al Fundației Transilvană Alpha, prin care promovăm dreptul la muncă al persoanelor cu dizabilități, într-un mod pașnic și inedit.

Trupa Allstar Band – United by Music (Olanda)

10 personalități diferite, cu un lucru în comun: talentul – aceștia sunt membrii trupei Allstar Band – United by Music. Formația este activă din 2010, iar până în prezent au concertat în peste 300 de ocazii, pentru mai mult de 100.000 spectatori, în 11 țări precum Africa de Sud, Irlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Germania, România, Canada și SUA.

United by Music este o organizație non-profit din Olanda, care susține oamenii cu dizabilități intelectuale și le oferă posibilitatea de a prezenta spectacole de muzică blues și swing.

Florin Mândru (Dudu)

Florin Mandru (Dudu), este un prieten drag şi special al Fundaţiei Transilvană Alpha, binecunoscut atât publicului mureșean dar și la nivel național.

Happy Feet

Trupa Happy Feet s-a format în anul 2013, cu sprijinul şi implicarea voluntarului Radu Cismaş. De atunci, cei cinci tineri cu dizabilităţi Kacso Judit, Heghies Laura, Stan Adela, Barabas Dalma și Butilcă Mihai au participat cu succes la multe evenimente și festivaluri, atât la nivel național cât și internațional. Cu începere din anul 2017, trupa este condusă cu dăruire de un alt voluntar, muzicianul Haju Jenő.

Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul de la Platoul Cornești, în data de 1 mai 2017, cu începere de la ora 15.00.

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm!”

Comunicat de presă, Fundaţia Alpha Transilvană

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE