Share

Home / Administratie / VIDEO: Legea circulaţiei, încălcată la Piaţa Auto din Ernei?

VIDEO: Legea circulaţiei, încălcată la Piaţa Auto din Ernei?

Schimb interesant de replici joi, 27 aprilie, la finalul şedinţei Consiliului Judeţean Mureş, între Alexandru Cîmpeanu, vicepreşedinte al instituţiei, şi comisar şef de poliţie Dumitru Bîltag, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Tema interpelării vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mureş a constituit-o o posibilă încălcare a Legii circulaţiei în zona în care se desfşoară Piaţa Auto din localitatea Ernei.

„Am constatat recent, căutând nişte informaţii pe Google Maps, că inclusiv pe internet apar imagini cu încălcarea Legii circulaţiei rutiere. Dacă nu mă înşel, în Codul Penal există chiar o infracţiune care încriminează fapta persoanei care instalează mijloace de semnalizare rutieră fără autorizaţia Poliţiei Rutiere”, a afirmat Alexandru Cîmpeanu.

ernei 1

„Indiferent de interese, cred că este foarte important să nu fim sfidaţi toţi locuitorii acestui judeţ, să nu fie stricată imaginea judeţului, pentru că pe acel drum naţional circulă şi persoane care vin din străinătate, cu atât mai mult cu cât am găsit imaginea şi pe internet. Rugămintea este să luaţi măsuri astfel încât acea situaţie să nu se mai regăsească, indiferent de interesele celor care încalcă legea sfidându-i pe toţi”, a mai punctat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Răspunsul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş poate fi vizionat AICI:

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Brunch caritabil pentru orga bisericii evanghelice din Ideciu de Jos

Oameni cu drag de frumos, vechi și traditional, cum este cazul Anabellei Holircă din Reghin, …

Share
Share