Dublă calificare pentru CS Olimpic la juniori II Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 548 Vizualizări

Dublă calificare pentru CS Olimpic la juniori II

După calificarea echipei junioarelor III ale Clubului Sportiv Olimpic Târgu-Mureș, alături de alte două echipe târgumureșene, CS Arena și CS Pegasus între primele 16 echipe de handbal, ambele echipe de juniori II ale clubului au trecut la sfârșitul săptămânii la rândul lor de prima fază semifinală.
Echipa fetelor a câștigat grupa VI-a, disputată la Râmnicu Vâlcea, după ce au câștigat detașat toate cele trei partide disputate. Mureșencele au învins cu scorul de 35-18 (21-9) formația HCM Craiova, apoi au trecut cu 28-22 (19-7) de HC Activ CSO Plopeni și cu 32-16 (18-10) de HC Buhuși. CS Olimpic s-a calificat alături de echipa din Plopeni pentru faza următoare, în care va avea ca adversare echipele ASC Corona 2010 Brașov, CSȘ 2 Baia Mare și CSȘ 1 Constanța.
Echipa de băieți a clubului s-a clasat pe locul secund în grupa VII, care s-a jucat la Oradea, după CSM Progresul Băilești, în fața căreia a suferit o înfrângere în prima etapă, scor 30-35 (10-16), după care a câștigat cu 27-21 (15-9) în fața celor de la HC 2003 Aleșd și 29-24 (12-11) cu LPS Brăila. Adversarele băieților în grupa din faza a doua vor fi LPS Cluj, CSM București și AHC Potaissa Turda.
Foto: CS Olimpic-facebook

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE