41 de permise, reținute de 1 mai Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

41 de permise, reținute de 1 mai

Pentru ca cetățenii să petreacă în liniște ziua liberă de 1 Mai, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Polițiști mureşeni au fost de serviciu, suplimentar față de efectivul curent, în minivacanţa ocazionată de 1 Mai, pentru ca Ziua Internaţională a Muncii să fie petrecută în liniște și siguranță.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 68 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 808 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 281.032 de lei.

Din totalul amenzilor contravenţionale, 132 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. 627 au vizat încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice (2 pentru consum de alcool la volan şi 309 pentru conducere cu viteză excesivă).

Totodată, au fost reținute 41 de permise de conducere, dintre care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru viteză excesivă şi 33 pentru alte abateri la regimul rutier.

Comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE