Patru medalii pentru popicarii cadeți mureșeni Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 174 Vizualizări

Patru medalii pentru popicarii cadeți mureșeni

Popicarii cadeți ai clubului târgumureșean Electromureș Romgaz au cucerit patru medalii în cadrul finalelor Campionatului Național pentru juniori II (sub 14 ani) disputate la sfârșitul săptămânii în localitatea hunedoreană Petrila.

Întrecerile s-au disputat la probele individual clasic și tandem, iar popicarii mureșeni pregătiți de antrenorii Orosz Istvan și Seres Jozsef

Au fost prezenți cu șapte fete și patru băieți. Cele patru medalii, dintre care una de aur, una de argint și două de bronz au fost cucerite de următorii sportivi: titlul național l-a obținut Benke Zoltan jr., la individual clasic cu un rezultat de 521 p.d. Acesta i-a devansat categoric pe Alexandru Pădurean (Inter Petrila) și Dacian Bulgaru (Siderurgica Hunedoara), cu 490, respectiv 487 p.d.

Dintre fete, cel mai bun rezultat l-a obținut perechea Bato Judit Katalin- Janosi Halmagyi Kriszta, care s-a clasat pe locul II, adjudecându-și medalia de argint în proba de tandem, dar au fost la un pas de titlu, care s-a decis la un singur popic în favoarea perechii Teodora Mustea și Budoi Noemi de la Siderirgica Hunedoara, care a câștigat la lansările de departajare, după ce ambele perechi au

câștigat câte o manșă.

 

Calificări pentru Mondialele din Germania

Bato Judit Katalin a devenit singura dublă medaliată din lotul mureșean, reușind să urce pe treapta a treia a podiumului și în proba de individual clasic, cu un rezultat de 508 p.d., după două jucătoare de la Siderurgica Hunedoara, Ana Balosin și Budoi Noemi, cu 528 și 526 de popice doborâte. A doua medalie de bronz, a patra pentru Electromureș Romgaz a fost obținută de către perechea alcătuită din Szabo Julia Emese și Bako Blanka, în proba de tandem, care au urcat pe treapta a treia a podiumului alături de o pereche a clubului Conpet Petrolul Ploiești.

Întrecerea a fost un ultim test înaintea participării la Cupa Mondială pentru copii/juniori II, care se va disputa în localitatea germană Dettenheim, în perioada 12-14 mai. La această competiție, din România vor participa 2 sportivi, dintre care unul de la clubul târgumureșean. Acesta este Benke Zoltan jr., care va fi prezent alături de hunedoreanca Budoi Noemi, a altă dublă medaliată în proba fetelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE