Home / Eveniment / Accident cu șase răniți în Voiniceni

Accident cu șase răniți în Voiniceni

Distribuie

Şase persoane au fost rănite, dintre care una grav şi cinci uşor, în urma unei tamponări produse joi, pe Drumul Naţional 15E în localitatea Voiniceni, între un Logan şi un autobuz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, din primele cercetări reiese că accidentul s-a produs din vina şoferului autoturismului pe fondul neadaptării vitezei şi că, în urma impactului, maşina a fost proiectată în afara şoselei.

Şoferul autoturismului a fost rănit mai grav, fiind conştient, iar restul persoanelor au suferit răni uşoare, însă se aşteaptă o confirmare oficială în acest sens din partea unităţii medicale la care au fost transportate victimele.

Martorii susţin că şoferul Loganului a abordat o curbă pe mijlocul şoselei şi, văzând autobuzul în ultima clipă, a tras de volan, însă maşina s-a dezechilibrat şi s-a lovit de partea laterală a autocarului.

I.S.U. Horea al jud. Mureş a deplasat la locul accidentului o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă şi un echipaj S.M.U.R.D de tip B2 aparţinând Detaşamentului de Pompieri Tîrgu Mureş. După executarea recunoaşterii s-a constatat că o victimă a fost evacuată din autoturism de către participanții la trafic și nu a fost nevoie de descarcerare fiind preluată de către echipajul de terapie intensivă și împreună cu alte 5 persoane, dintre care un minor, catalogați cu cod verde au fost transportați la U.P.U Mureș pentru investigații medicale ulterioare.
Sursa: agerpres.ro & ISU Horea Mureș
Foto: Info Trafic jud Mures/Zoltan Ujvary &

ISU Horea Mureș


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Voleibalistele de la CSU, învinse în trei meciuri

Distribuie În weekendul recent încheiat, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au disputat la Oradea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.