Home / Invatamant / Andreea Teodora Trîmbițaș, locul 1 la Concursul interuniversitar de traduceri

Andreea Teodora Trîmbițaș, locul 1 la Concursul interuniversitar de traduceri

Universitatea „Petru Maior” a găzduit  ediția a XI-a a Concursului interuniversitar de traduceri, eveniment organizat de lector univ. dr. Cristina Nicolae și asistent univ. Ildikó Zoltán Gy. din cadrul Departamentului de Filologie, Facultatea de Științe și Litere, Universitatea „Petru Maior”, Târgu Mureș.  La concurs au participat 44 de studenți de la patru universități, Universitatea „Petru Maior”, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Sapientia din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Locul 1 și 3 câștigate de studenții UPM

Pe locul I s-a clasat studenta Andreea Teodora Trîmbițaș (Limbi Moderne Aplicate I, Universitatea „Petru Maior”, Tg. Mureș), locul II i-a revenit studentei Laura Roberta Murăruși (Limbi Moderne Aplicate III, Universitatea de Vest din Timișoara), locul III studentei Oana Monica Băldean (LMA III, Universitatea „Petru Maior”). Piricsi Tünde Andrea (LMA II, Universitatea de Vest, Timișoara) și Rareș-Daniel Luca (an II, Universitatea de Medicină și Farmacie, Târgu Mureș) au obținut mențiuni. „Felicitări se cuvin atât studenților clasați pe primele locuri, cât și celorlalți studenți participanți de la Universitatea „Petru Maior”, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Sapientia și Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș.  Mulțumim tuturor participanților și cadrelor didactice coordonatoare: lector univ. dr. Eliza Filimon din cadrul Universității de Vest din Timișoara, conf. univ. dr. Attila Imre, Universitatea Sapientia și lector univ. dr. Adrian Năznean, Universitatea de Medicină și Farmacie)! Mulțumim de asemenea celor care ne-au ajutat, respectiv Asociaţia pentru cultură, multimedia şi educaţie democratică ALPHA, sponsorul concursului”, a precizat  lector univ. dr. Cristina Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Alex Turc: “Mă motivează dorința de a face ceea ce îmi place”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a șefilor de promoție ai …