Home / Invatamant / Câte două premii I și II pentru eleviii de la Liceul de Artă la Olimpiada Națională de Interpretare, clasele IX-XII

Câte două premii I și II pentru eleviii de la Liceul de Artă la Olimpiada Națională de Interpretare, clasele IX-XII

Distribuie

Cinci elevi de la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș au participat la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, Vocală şi Studii Teoretice Muzicale, pentru clasele IX-XII, desfășurată în perioada 27-30 aprilie 2017 în Timișoara, patru dintre ei reușind să obțină premii, potrivit site-ului dedicat olimpiadei, http://www.onm2017.cnaionvidu.ro/.

Premii I

Pethő Rebeka, elevă în clasa a X-a, a reușit să impresioneze la secțiunea flaut, obținând 100 de puncte și împărțind locul I cu o elevă de la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București. Conform informaților de pe site-ul Liceului de Arte din Târgu Mureș, elevă este îndrumată de profesorii Geréd Jolán și Bordos Nagy Kinga – profesor corepetitor.

Rad Radu a obținut Premiul I la secțiunea canto clasic, fiind îndrumat de profesorii: Marian Someșan și Maria Antonia Someșan. Rad Radu este și un obișnuit al concursului „Românii au talent”, unde a impresionat anul trecut și anul acesta.

Premii II

Darius Vasile Străulea a reușit să se claseze al doilea la clarinet, elevul din clasa a X-a fiind pregătit de profesorii Călin Călugăru și Maria Bejan.

Völgyesi Bianca Andreea, elevă în clasa a XII-a a obținut locul al II-lea, la oboi, fiind pregătită de profesorii: Ioan Moldovan Lircă și Mihai Moraru.

De asemenea, Ștefan Floștoiu, elev în clasa a XI-a, a reușit un punctaj foarte bun la secțiunea oboi, 84 de puncte din 100.

(Foto: Radu Rad la Românii au talent în 14 aprilie 2017/ sursa foto: captura – http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2017-radu-radu-canta-melodia-non-piu-andrai.html)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.