Home / Invatamant / Câte două premii I și II pentru eleviii de la Liceul de Artă la Olimpiada Națională de Interpretare, clasele IX-XII

Câte două premii I și II pentru eleviii de la Liceul de Artă la Olimpiada Națională de Interpretare, clasele IX-XII

Cinci elevi de la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș au participat la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, Vocală şi Studii Teoretice Muzicale, pentru clasele IX-XII, desfășurată în perioada 27-30 aprilie 2017 în Timișoara, patru dintre ei reușind să obțină premii, potrivit site-ului dedicat olimpiadei, http://www.onm2017.cnaionvidu.ro/.

Premii I

Pethő Rebeka, elevă în clasa a X-a, a reușit să impresioneze la secțiunea flaut, obținând 100 de puncte și împărțind locul I cu o elevă de la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București. Conform informaților de pe site-ul Liceului de Arte din Târgu Mureș, elevă este îndrumată de profesorii Geréd Jolán și Bordos Nagy Kinga – profesor corepetitor.

Rad Radu a obținut Premiul I la secțiunea canto clasic, fiind îndrumat de profesorii: Marian Someșan și Maria Antonia Someșan. Rad Radu este și un obișnuit al concursului „Românii au talent”, unde a impresionat anul trecut și anul acesta.Premii II

Darius Vasile Străulea a reușit să se claseze al doilea la clarinet, elevul din clasa a X-a fiind pregătit de profesorii Călin Călugăru și Maria Bejan.

Völgyesi Bianca Andreea, elevă în clasa a XII-a a obținut locul al II-lea, la oboi, fiind pregătită de profesorii: Ioan Moldovan Lircă și Mihai Moraru.

De asemenea, Ștefan Floștoiu, elev în clasa a XI-a, a reușit un punctaj foarte bun la secțiunea oboi, 84 de puncte din 100.

(Foto: Radu Rad la Românii au talent în 14 aprilie 2017/ sursa foto: captura – http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2017-radu-radu-canta-melodia-non-piu-andrai.html)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Firmele pot fi sancționate dacă angajații nu poartă mască la birou

Salariații nu vor să poarte masca la birou, deși sunt obligați. Cine este sancționat pentru …