Elevă de la Liceul de Artă, premiul I la secțiunea modă – Olimpiada Națională de Arte Vizuale Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 934 Vizualizări

Elevă de la Liceul de Artă, premiul I la secțiunea modă – Olimpiada Națională de Arte Vizuale

Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor, ediția din 2017, s-a desfășurat la Deva, în periada 28 aprilie – 1 mai, la Liceul de Arte „Sigismund Toduță”. Competiția este rezervată elevilor claselor a XI-a și a XII-a din învățământul preuniversitar de artă, precum și teologic, cu specializarea patrimoniu cultural.

Rezultate foarte bune la Olimpiada Națională de Arte Vizuale

Cinci elevi de la Liceul Vocațional de Artă din Târgu Mureș au obținut rezultate foarte bune la Deva, patru întorcându-se cu Mențiune, iar una dintre eleve cu Premiul I, potrivit tabelului cu rezultate publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș și pe site-ul Liceului de Artă.

Gálfi Beáta, elevă în clasa a XI-a, a obținut Mențiune, cu 95 de puncte, la subsecțiunea modă, din secțiunea arte decorative. Eleva a fost îndrumată de profesoarele Kálmán Emese – profesor de probă eliminatorie, și Csiky Ágnes – profesor îndrumător probă de creație. Tot cu 95 de puncte a obțiunt Mențiune, eleva Fejér Erna-Biborka, la subsecțiunea grafică, secțiunea arte plastic, fiind pregătită de profesoarele: Annamaria Căbuz – proba eliminatorie, și Mariana Șerban – proba de creație.

Asztalos-Balássy Paula, elevă în clasa a XI, a reușit un punctaj de 87,6 puncte care i-a adus Mențiune la secțiunea istoria artei, fiind îndrumată de profesorul Bordi Géza. Ada Nicolaescu, din clasa a XII-a, a obținut, de asemenea, Mențiune (86,6 p.), la pictură, secțiunea arte plastică – profesori îndrumători: Mariana Șerban și Anamaria Căbuz.

Csont Rebeka, Premiul I

Csont Rebeka, clasa a XII-a, a fost cea mai bună la modă, secțiunea arte decorative, obținând Premiul I cu 100 de puncte. Eleva este îndrumată de profesoarele Annamaria Căbuz pentru proba eliminatorie și Csiky Ágnes pentru proba de creație.

(Sursă foto: facebook – Olimpiada Nationala de Arte Vizuale, Arhitectura și Istoria Artei Deva)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE