Home / Administratie / Consiliul Judeţean Mureş a lansat sesiunea de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Judeţean Mureş a lansat sesiunea de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Județean Mureș a lansat sesiunea de selecție a proiectelor privind solicitările de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului Mureș pe anul 2017 pentru activități non-profit de interes județean, în domeniile: cultură, culte, sport și asistență socială, derulate în anul 2017.

Suma totală alocată acestor finanțări este în cuantum de 2.150.000, după cum urmează: proiecte și acțiuni culturale, 600.000 lei, culte religioase, 600.000 lei, acțiuni sportive, 400.000 lei, și asistență socială, 550.000 de lei (la prima sesiune). Termenul limită pentru depunerea documentațiilor este 5 iunie 2017.

De asemenea, s-a demarat procedura simplificată pentru atribuirea contractelor de achiziție publică pentru achiziționarea următoarelor servicii sociale:
– Servicii rezidenţiale pentru copii separaţi temporar sau definitiv de părinţi, cu măsură de protecţie în sistemul de ocrotire specială din judeţul Mureş;
– Servicii sociale de dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă pentru copii şi tineri aflaţi în sistemul public de protecţie specială din judeţul Mureş;
– Servicii rezidențiale de îngrijire și asistență pentru victimele violenței în familie din judeţul Mureş;
– Servicii de asistenţă socială cu cazare pentru persoane cu dizabilităţi.
Termenul de depunere a documentațiilor este 10 zile lucrătoare.
Atât documentațiile pentru solicitarea finanțărilor nerambursabile cât și documentațiile de atribuire necesare în cadrul procedurii de achiziție a serviciilor sociale, pot fi accesate pe pagina de internet a Consiliului Județean Mureș www.cjmures.ro.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

Citeste si:  VIDEO: Grevă de avertisment în învățământ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Polițiștii ne recomandă

În condiţiile unui carosabil umed sau acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei, conducătorii  auto sunt …