Home / Administratie / Consiliul Judeţean Mureş a lansat sesiunea de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Judeţean Mureş a lansat sesiunea de finanţare pentru ONG-uri

Consiliul Județean Mureș a lansat sesiunea de selecție a proiectelor privind solicitările de finanțări nerambursabile din bugetul propriu al județului Mureș pe anul 2017 pentru activități non-profit de interes județean, în domeniile: cultură, culte, sport și asistență socială, derulate în anul 2017.

Suma totală alocată acestor finanțări este în cuantum de 2.150.000, după cum urmează: proiecte și acțiuni culturale, 600.000 lei, culte religioase, 600.000 lei, acțiuni sportive, 400.000 lei, și asistență socială, 550.000 de lei (la prima sesiune). Termenul limită pentru depunerea documentațiilor este 5 iunie 2017.

De asemenea, s-a demarat procedura simplificată pentru atribuirea contractelor de achiziție publică pentru achiziționarea următoarelor servicii sociale:
– Servicii rezidenţiale pentru copii separaţi temporar sau definitiv de părinţi, cu măsură de protecţie în sistemul de ocrotire specială din judeţul Mureş;
– Servicii sociale de dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă pentru copii şi tineri aflaţi în sistemul public de protecţie specială din judeţul Mureş;
– Servicii rezidențiale de îngrijire și asistență pentru victimele violenței în familie din judeţul Mureş;
– Servicii de asistenţă socială cu cazare pentru persoane cu dizabilităţi.
Termenul de depunere a documentațiilor este 10 zile lucrătoare.
Atât documentațiile pentru solicitarea finanțărilor nerambursabile cât și documentațiile de atribuire necesare în cadrul procedurii de achiziție a serviciilor sociale, pot fi accesate pe pagina de internet a Consiliului Județean Mureș www.cjmures.ro.

Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Senator UDMR infectat cu SARS-Cov-2

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anunţat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o reţea …