Home / Cultură / Flash-moburi de Ziua Internaţională a Dansului

Flash-moburi de Ziua Internaţională a Dansului

Ziua Internaţională a Dansului pentru artiștii din domeniul dansului este o zi importantă, fapt pentru care Ansamblul Artistic Profesionist ”Mureșul” din Târgu-Mureș s-a ata- șat de acest eveniment de șase ani, moment marcat la finele lunii aprilie prin flash-moburi în șapte locaţii din Târgu-Mureș. „Am încercat să atragem atenţia asupra acestui eveniment cu o activitate mai altfel, organizând flash-moburi în spaţii neconvenţionale. Scopul acestora a fost acela de a atrage atenţia asupra frumuseţii dansului și pentru promovarea acestuia”, a precizat Barabasi Attila Csaba, directorul Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureșul”.

Dansul, limbaj universal

În acest an, flash-moburile s-au desfășurat în șapte locaţii diferite: Staţia de autobuz Dâmbu, Bulevardul 1848, Piaţa de zi din Dâmbu Pietros, Staţia de autobuz Panov, Piaţa de zi de pe strada Cuza Vodă, Piaţa Teatrului, Intersecţia Fortuna și Promenada Mall. „Dansul presupune disciplină și muncă, este un limbaj universal, ne face plăcere, ne eliberază și ne oferă consolare, invit pe fiecare să participe la cursurile de dansuri organizate indiferent pe ce secţiune pentru a primi starea de bine pe care ți-o oferă mișcarea și dansul în special”, a afirmat Teodor Ţogorean, directorul adjunct al Ansamblulului Artistic Profesionist”Mureșul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Săptămâna Patimilor, prilej de curățire a sufletelor

Aflându-ne în pragul sărbătorilor pascale, am primit câteva răspunsuri și vorbe frumoase din partea părintelui …