Somaţie cu privire la vehicule abandonate pe străzile din Târgu-Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 469 Vizualizări

Somaţie cu privire la vehicule abandonate pe străzile din Târgu-Mureş

Comunicat de presă remis de Direcţia Poliţia Locală Târgu-Mureş:

„În conformitate cu prevederile articolului 6, capitolul 2, din Legea nr. 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor  fără  stăpân sau abandonate pe terenuri  aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale precum şi a articolului 6 din Hotărârea Guvernului nr. 156/2003 – referitoare la aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002, în vederea identificării deţinătorului legal al vehiculului, se aduce la cunoştinţă publică, lista cuprinzând autovehiculele fără stăpân staţionate pe domeniul public sau privat al municipalității, tabel care se afişează şi la sediul Primăriei Târgu-Mureş.

Menționăm că au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Târgu-Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:

1. VW Golf de culoare neagră, fără număr de înmatriculare,  abandonat pe domeniul public, pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 8.

2. Ford Escort de culoare roșie, fără număr de înmatriculare,  abandonat  pe  domeniul  publicpe  strada Libertății   38.

3. Ford Mondeo de culoare gri, fără număr de înmatriculare,  abandonat pe domeniul public, în Piaţa Onești nr. 16 A.

4. Renault Scenic de culoare albastră, fără număr de înmatriculare , abandonat pe domeniul public, pe strada Gloriei nr. 13.

Precizăm că în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 156/2003, în situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de articolul 8 din Legea nr. 421/2002.

În cazul în care nu se va da curs acestei somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform articolului 15, alineatul 2, din Hotărârea Guvernului nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor.”

Director executiv,

Valentin-Constantin BRETFELEAN

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE