Dănuţ Borbil, aur la Naţionalele de Skandenberg Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 355 Vizualizări

Dănuţ Borbil, aur la Naţionalele de Skandenberg

Un poliţist local din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, inspectorul Dănuţ Borbil, a fost imaginea celei de-a de-a XI-a ediţii a Campionatului Naţional de Skandenberg, care a avut loc la Codlea, în cadrul căruia a şi ocupat un loc I.
„Poliţist local în cadrul Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş, inspectorul Dănuţ Borbil a participat în intervalul 28 – 30 aprilie 2017, la cea de-a XI- a ediţie a ,,Campionatului Naţional de Skandenberg” care s-a desfăşurat în municipiul Codlea, judeţul Braşov, unde a ocupat locul I la categoria masters masculin (braţul drept)+100 kg. În palmaresul angajatului nostru se înregistrează, din anul 2007 până în prezent, următoarele titluri: multiplu campion naţional, campion Balcanic – liga profesioniştilor, campion Arnold Classic Europe, campion european şi vicecampion mondial, fiind desemnat pentru al VI- lea an consecutiv Imaginea Campionatului Naţional de Skandenberg”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţei Locale Târgu-Mureş, citat de www.agerpres.ro.
Comunicatul precizează că Dănuţ Borbil activează ca poliţist local în cadrul Biroului de Intervenţie al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, „dezvoltând pe lângă calităţile sale sportive şi activităţi profesionale la un nivel ridicat, fiind apreciat atât de colectivul instituţiei, cât şi de târgumureşeni”.
Dănuţ Borbil este vicecampion mondial şi european la skandenberg şi multiplu campion naţional la categoria +100 de kilograme.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE